close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Geldermalsen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Geldermalsen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Geldermalsen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Geldermalsen en omgeving, zoals in Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Enspyk, Geldermalsen, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt en Tricht.

Grafsteen kopen in de buurt van Geldermalsen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Geldermalsen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Culemborg. Op minder dan 20 minuten rijden van Geldermalsen.

Inspiratiewinkel Culemborg Bekijk de collectie
grafstenen Beesd Algemene Begraafplaats Beesd (gemeente West Betuwe)

Algemene Begraafplaats Beesd (gemeente West Betuwe)

In de gemeente Geldermalsen vind u de Algemene Begraafplaats Beesd (gemeente West Betuwe) aan de Schuttersweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. urnengraven en particuliere graven.

Schuttersweg
4253 XN Beesd
grafsteen Rumpt RK Begraafplaats

RK Begraafplaats Rumpt

De RK Begraafplaats is gelegen in het noordoosten van Rumpt aan de Schuttersteeg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Schuttersteeg
- Rumpt

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Culemborg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Culemborg. Op minder dan 20 minuten rijden van Geldermalsen.

Cuperus Gedenken Culemborg
Staalweg 15B
4104 AS Culemborg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Geldermalsen?

Grafstenen Geldermalsen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Geldermalsen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Geldermalsen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Geldermalsen

2 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Geldermalsen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Culemborg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Geldermalsen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Geldermalsen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.