close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Geertruidenberg en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Geertruidenberg

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Geertruidenberg of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Geertruidenberg en omgeving, zoals in Geertruidenberg, Raamsdonk en Raamsdonksveer.

Grafsteen kopen in de buurt van Geertruidenberg

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Geertruidenberg en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 25 minuten rijden van Geertruidenberg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Geertruidenberg Bergse begraafplaats Algemeen, De Haven, Geertruidenberg

Bergse begraafplaats Algemeen, De Haven, Geertruidenberg

De Bergse begraafplaats Algemeen, De Haven, Geertruidenberg is gelegen in het noordoosten van Geertruidenberg aan de Haven. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven.

Haven
4931AH Geertruidenberg
grafsteen Geertruidenberg Geertruidenberg

Geertruidenberg

In het zuidwesten van Geertruidenberg vindt u aan de Centraleweg de begraafplaats Geertruidenberg. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats

Centraleweg
4931 NA Geertruidenberg
grafmonument Raamsdonk RK begraafplaats Raamsdonk

RK begraafplaats Raamsdonk

In de gemeente Geertruidenberg vind u de RK begraafplaats Raamsdonk aan de Kerkplein. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkplein
4944 XD Raamsdonk
grafmonumenten Raamsdonk Rooms Katholieke Begraafplaats Raamsdonk

Rooms Katholieke Begraafplaats Raamsdonk

In het zuidwesten van Raamsdonk vindt u aan de Kerkplein de Rooms Katholieke Begraafplaats Raamsdonk. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkplein
4944 XD Raamsdonk
grafstenen Raamsdonksveer RK OLV Hemelvaart

RK OLV Hemelvaart Raamsdonksveer

In het zuidwesten van Raamsdonksveer vindt u aan de Sint Jozeflaan de begraafplaats RK OLV Hemelvaart. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Sint Jozeflaan
4941GP Raamsdonksveer

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 25 minuten rijden van Geertruidenberg.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Geertruidenberg?

Grafstenen Geertruidenberg van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Geertruidenberg van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Geertruidenberg van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Geertruidenberg

5 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Geertruidenberg?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Geertruidenberg

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Geertruidenberg maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.