close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Etten-Leur en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Etten-Leur

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Etten-Leur of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Etten-Leur en omgeving, zoals in Etten Leur en Etten-Leur.

Grafsteen kopen in de buurt van Etten-Leur

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Etten-Leur en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 40 minuten rijden van Etten-Leur.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Etten-Leur Algemene Begraafplaats Etten-Leur

Algemene Begraafplaats Etten-Leur

In de gemeente Etten-Leur vind u de Algemene Begraafplaats Etten-Leur aan de Zundertseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Zundertseweg
4876 NH Etten-Leur
grafsteen Etten-Leur Protestantse Gemeente 'de Baai', Etten-Leur

Protestantse Gemeente 'de Baai', Etten-Leur

In de gemeente Etten-Leur vind u de begraafplaats Protestantse Gemeente 'de Baai', Etten-Leur aan de Lange Brugstraat. Dit is een Protestantse begraafplaats.

Lange Brugstraat
4871 CS Etten-Leur

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 40 minuten rijden van Etten-Leur.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Etten-Leur?

Grafstenen Etten-Leur van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Etten-Leur van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Etten-Leur van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Etten-Leur

2 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Etten-Leur

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Etten-Leur maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.