close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Epe en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Epe

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Epe of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Epe en omgeving, zoals in Emst, Epe, Oene en Vaassen.

Grafsteen kopen in de buurt van Epe

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Epe en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Apeldoorn. Op minder dan 15 minuten rijden van Epe.

Inspiratiewinkel Apeldoorn Bekijk de collectie
grafstenen Emst Begraafplaats Emst

Begraafplaats Emst

In de gemeente Epe vind u de Begraafplaats Emst aan de Kerkhofweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Kerkhofweg
8166HZ Emst
grafsteen Epe Begraafplaats Epe Tongerenseweg

Begraafplaats Epe Tongerenseweg

In de gemeente Epe vind u de Begraafplaats Epe Tongerenseweg aan de Tongerenseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Tongerenseweg
8162 PL Epe
grafmonument Epe Begraafplaats Norelbos

Begraafplaats Norelbos Epe

In het noordoosten van Epe vindt u aan de Norelbosweg de Begraafplaats Norelbos. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Norelbosweg
8161 AS Epe
grafmonumenten Epe Rooms Katholieke Begraafplaats Epe

Rooms Katholieke Begraafplaats Epe

In het zuidwesten van Epe vindt u aan de Oude Wisselseweg de Rooms Katholieke Begraafplaats Epe. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Oude Wisselseweg
8162 HH Epe
grafstenen Oene Begraafplaats Oene

Begraafplaats Oene

In het noordwesten van Oene vindt u aan de Eperweg de Begraafplaats Oene. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Eperweg
8167 LH Oene
grafsteen Vaassen Begraafplaats De Wanenk Vaassen

Begraafplaats De Wanenk Vaassen

Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Oude Apeldoornseweg
8171LW Vaassen
grafmonument Vaassen Begraafplaats Zwanenweg Vaassen

Begraafplaats Zwanenweg Vaassen

In het zuidwesten van Vaassen vindt u aan de Apeldoornseweg de Begraafplaats Zwanenweg Vaassen. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Apeldoornseweg
8172 EG Vaassen
grafmonumenten Vaassen RK begraafplaats Oosterhof Vaassen

RK begraafplaats Oosterhof Vaassen

In het noordoosten van Vaassen vindt u aan de Deventerstraat de RK begraafplaats Oosterhof Vaassen. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Deventerstraat
8171 AC Vaassen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Apeldoorn

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Apeldoorn. Op minder dan 15 minuten rijden van Epe.

Cuperus Gedenken Apeldoorn
Stadskade 460
7311 XZ Apeldoorn

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Epe?

Grafstenen Epe van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Epe van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Epe van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Epe

8 begraafplaatsen

Meer dan 200 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Epe?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Apeldoorn?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Epe

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Epe maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.