close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Ens en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Ens

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Ens of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Ens en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Ens

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Ens en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Kampen. Op minder dan 20 minuten rijden van Ens.

Inspiratiewinkel Kampen Bekijk de collectie
grafstenen Ens Begraafplaats Ens

Begraafplaats Ens

In het zuidoosten van Ens vindt u aan de Zuidert de Begraafplaats Ens. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Zuidert
8307 BX Ens

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Ens

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Ens. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Kampen.

vakkundig grafmonument plaatsen in Ens

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Ens

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Kampen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Kampen. Op minder dan 20 minuten rijden van Ens.

Cuperus Gedenken Kampen
Carlsonstraat 11
8263 CA Kampen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Kampen.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Ens?

Grafstenen Ens van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Ens van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Ens van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Ens

1 begraafplaats

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Kampen?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Ens

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Ens maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.