close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Enkhuizen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Enkhuizen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Enkhuizen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Enkhuizen en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Enkhuizen

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Enkhuizen, bent u van harte welkom in onze winkel in Amsterdam.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Enkhuizen Gemeentelijke begraafplaats Enkhuizen

Gemeentelijke begraafplaats Enkhuizen

De Gemeentelijke begraafplaats Enkhuizen is gelegen in het noordoosten van Enkhuizen aan de Emmaplein. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn kindergraven en particuliere graven.

Emmaplein
1601 PD Enkhuizen
grafsteen Enkhuizen Joodse Begraafplaats Enkhuizen

Joodse Begraafplaats Enkhuizen

In het zuidwesten van Enkhuizen vindt u aan de Oranjestraat de Joodse Begraafplaats Enkhuizen. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Oranjestraat
1601BC Enkhuizen
grafmonument Enkhuizen Kerkhof Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Kerkhof Zuiderzeemuseum Enkhuizen

In het noordoosten van Enkhuizen vindt u aan de Kooizandweg de begraafplaats Kerkhof Zuiderzeemuseum Enkhuizen. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Kooizandweg
1601 LK Enkhuizen
grafmonumenten Enkhuizen RK Begraafplaats Enkhuizen

RK Begraafplaats Enkhuizen

In het zuidwesten van Enkhuizen vindt u aan de Oranjestraat de RK Begraafplaats Enkhuizen. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Oranjestraat
1601BC Enkhuizen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 50 minuten rijden van Enkhuizen.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Enkhuizen?

Grafstenen Enkhuizen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Enkhuizen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Enkhuizen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Enkhuizen

4 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Amsterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Enkhuizen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Enkhuizen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.