close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen in Emmen en omgevingInformatie over begraafplaatsen en mogelijkheden voor het plaatsen van een grafsteen of grafmonument

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Emmen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Emmen en omgeving, zoals in Barger Compascuum, Barger-Compascuum, Emmen, Emmer Compascuum;Emmer Compas, Emmer-Compascuum, Erica, Klazienaveen, Klazienaveen-Noord, Nieuw Amsterdam, Nieuw Dordrecht, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Schoonebeek, Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Schoonebeek, Veenoord, Weiteveen, Zandpol en Zwartemeer.

Grafsteen advies bij u in de buurt

Wanneer u graag persoonlijk advies wilt, bent u van harte welkom in onze winkel in Emmen.

Inspiratiewinkel Emmen Bekijk de collectie

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Cuperus Gedenken Emmen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Emmen. Op minder dan 15 minuten rijden van Emmen.

Cuperus Gedenken Emmen
Vasco Da Gamastraat 10a
7825VJ Emmen

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Welke collecties leveren wij in Emmen?

Grafstenen in Emmen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten in Emmen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten in Emmen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Emmen van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Emmen

25 begraafplaatsen

Meer dan 2350 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie winkel, kan ik in één bezoek alles regelen?
Natuurlijk kan dat. Wanneer u verder moet reizen naar de dichtstbijzijnde winkel van Cuperus Gedenken, dan is het wel zo fijn dat u tijdens uw bezoek alles kunt afstemmen. Het is trouwens wel echt raadzaam om langs te komen, want zo kunt u voorbeelden in het echt zien. Dit geeft een veel beter beeld dan wanneer u het vanaf een computerscherm ziet. Tijdens een bezoek kunnen we samen met u ontwerpen en krijgt u een representatief beeld van het eindresultaat. We zorgen ervoor dat u tijdens dit ene bezoek alles kunt afstemmen en met een gerichte prijsopgave en persoonlijk ontwerp weer naar huis kunt. Eventuele aanpassingen of gewijzigde wensen zijn dan eenvoudiger om vervolgens telefonisch of per e-mail af te stemmen. Zo hoeft u niet vaker dan nodig de afstand af te leggen. Wel zo praktisch.
Als ik een bezoek breng aan de winkels van Cuperus Gedenken, wat kan ik dan verwachten
In onze winkels willen we u de gelegenheid bieden om u in alle rust te laten inspireren voor een passende grafsteen of ander soort gedenkteken. In al onze winkels geven we u een zo goed mogelijke indruk de mogelijkheden door middel van voorbeelden, accessoires en materialen. Bij onze grotere winkels hebben we vanzelfsprekend wat meer ruimte om een groter aantal complete te monumenten te laten zien. Wanneer u na het zien van de voorbeelden vragen heeft, of u wilt graag een persoonlijk ontwerp laten maken, dan kunt u in gesprek met onze adviseur. Wanneer u een vrijblijvende afspraak maakt, bent u ervan verzekerd dat er altijd een adviseur voor u beschikbaar is om al uw vragen te beantwoorden.
Worden er extra kosten kosten gerekend voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Emmen
Voor iedere begraafplaats in Noord-Nederland hanteren we hetzelfde plaatsingstarief. Daardoor betaalt u niets extra voor het plaatsen van een grafsteen in Emmen. Omdat we bekend zijn met de begraafplaatsen in het Noorden, zijn we ook op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen. Hier kunnen we dan meteen rekening mee houden wanneer we een grafmonument voor u gaan ontwerpen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Emmen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Emmen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.