close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Elburg en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Elburg

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Elburg of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Elburg en omgeving, zoals in 't Harde, Doornspijk, Doornspyk, Elburg en t Harde.

Grafsteen kopen in de buurt van Elburg

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Elburg en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Wezep. Op minder dan 25 minuten rijden van Elburg.

Inspiratiewinkel Wezep Bekijk de collectie
grafstenen Doornspijk Begraafplaats Zuiderzeestraatweg-West

Begraafplaats Zuiderzeestraatweg-West Doornspijk

In het noordoosten van Doornspijk vindt u aan de Zuiderzeestraatweg West de Begraafplaats Zuiderzeestraatweg-West. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Zuiderzeestraatweg West
8085 AA Doornspijk
grafsteen Elburg Algemene Begraafplaats Elburg

Algemene Begraafplaats Elburg

De Algemene Begraafplaats Elburg bevindt zich in het noordoosten van Elburg aan de Oostelijke Rondweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven, particuliere graven en algemene graven.

Oostelijke Rondweg
8081 RT Elburg
grafmonument Elburg Joodse Begraafplaats Oosterwal Elburg

Joodse Begraafplaats Oosterwal Elburg

In het noordwesten van Elburg vindt u aan de Oosterwalstraat de Joodse Begraafplaats Oosterwal Elburg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Oosterwalstraat
8081GH Elburg
grafmonumenten Elburg Oude algemene begraafplaats Elburg

Oude algemene begraafplaats Elburg

In de gemeente Elburg vind u de Oude algemene begraafplaats Elburg aan de Burchtstraat. Dit is een algemene begraafplaats

Burchtstraat
8081 BD Elburg

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Wezep

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Wezep. Op minder dan 25 minuten rijden van Elburg.

Cuperus Gedenken Wezep
Ampèrestraat 4
8091 XX Wezep

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Elburg?

Grafstenen Elburg van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Elburg van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Elburg van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Elburg

4 begraafplaatsen

Meer dan 70 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Elburg?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Wezep?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Elburg

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Elburg maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.