close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Eindhoven en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Eindhoven

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Eindhoven of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Eindhoven en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Eindhoven

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Eindhoven en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 35 minuten rijden van Eindhoven.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Eindhoven Begraafplaats Sint Joris Eindhoven

Begraafplaats Sint Joris Eindhoven

In de gemeente Eindhoven vind u de Begraafplaats Sint Joris Eindhoven aan de St Jorislaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

St Jorislaan
5614AA Eindhoven
grafsteen Eindhoven begraafplaats Sint Jozef Tivoli

Begraafplaats Sint Jozef Tivoli Eindhoven

In de gemeente Eindhoven vind u de begraafplaats Sint Jozef Tivoli aan de Eijerven. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Eijerven
5646 JL Eindhoven
grafmonument Eindhoven Begraafplaats St. Trudo

Begraafplaats St. Trudo Eindhoven

In de gemeente Eindhoven vind u de Begraafplaats St. Trudo aan de Strijpsestraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

Strijpsestraat
5616 GM Eindhoven
grafmonumenten Eindhoven Catharina

Catharina Eindhoven

De begraafplaats Catharina bevindt zich in het zuidoosten van Eindhoven aan de Zwembadweg. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Zwembadweg
5611 KS Eindhoven
grafstenen Eindhoven Crematorium Rijtackers

Crematorium Rijtackers Eindhoven

De Crematorium Rijtackers is gelegen in het noordwesten van Eindhoven aan de Anthony Fokkerweg. Het gaat hier om een begraafplaats en/of crematorium

Anthony Fokkerweg
5651GZ Eindhoven
grafsteen Eindhoven De oude Toren (Woensel)

De oude Toren (Woensel) Eindhoven

De begraafplaats De oude Toren (Woensel) bevindt zich in het noordoosten van Eindhoven aan de Baffinlaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Baffinlaan
5623 PK Eindhoven
grafmonument Eindhoven Eindhoven RK St. Lambertuskerk

Eindhoven RK St. Lambertuskerk

In de gemeente Eindhoven vind u de begraafplaats Eindhoven RK St. Lambertuskerk aan de Hoogstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Hoogstraat
5654 NA Eindhoven
grafmonumenten Eindhoven RK  Boschdijk

RK Boschdijk Eindhoven

In het noordwesten van Eindhoven vindt u aan de Boschdijk de begraafplaats RK Boschdijk. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan urnengraven, particuliere graven en kindergraven

Boschdijk
5622PA Eindhoven
grafstenen Eindhoven RK  Vlokhoven

RK Vlokhoven Eindhoven

In het noordoosten van Eindhoven vindt u aan de Vlokhovenseweg de begraafplaats RK Vlokhoven. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Vlokhovenseweg
5625WT Eindhoven
grafsteen Eindhoven Rooms Katholieke Begraafplaats Eindhoven

Rooms Katholieke Begraafplaats Eindhoven

In de gemeente Eindhoven vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Eindhoven aan de IJsselstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven

IJsselstraat
5626 BL Eindhoven
grafmonument Eindhoven St Severinus

St Severinus Eindhoven

In de gemeente Eindhoven vind u de begraafplaats St Severinus aan de Schönberglaan

Schönberglaan
5654 KC Eindhoven
grafmonumenten Eindhoven St. Petrus-Kloosterdreef

St. Petrus-Kloosterdreef Eindhoven

De begraafplaats St. Petrus-Kloosterdreef bevindt zich in het noordoosten van Eindhoven aan de Kloosterdreef. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kloosterdreef
5623 DB Eindhoven
grafstenen Eindhoven Stratum

Stratum Eindhoven

De begraafplaats Stratum bevindt zich in het zuidoosten van Eindhoven aan de Achterbeekseweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Achterbeekseweg
5644 BA Eindhoven
grafsteen Eindhoven Theresia

Theresia Eindhoven

De begraafplaats Theresia is gelegen in het zuidwesten van Eindhoven aan de Carmelitessenstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Carmelitessenstraat
5652EW Eindhoven

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 35 minuten rijden van Eindhoven.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Eindhoven?

Grafstenen Eindhoven van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Eindhoven van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Eindhoven van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Eindhoven

14 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Eindhoven?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Eindhoven

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Eindhoven maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.