close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Ede en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Ede

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Ede of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Ede en omgeving, zoals in Bennekom, De Klomp, Deelen, Ede, Ederveen, Harskamp, Hoenderloo, Lunteren, Otterlo en Wekerom.

Grafsteen kopen in de buurt van Ede

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Ede en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Barneveld. Op minder dan 20 minuten rijden van Ede.

Inspiratiewinkel Barneveld Bekijk de collectie
grafstenen Ede Algemene Begraafplaats Ede-Asakkerweg

Algemene Begraafplaats Ede-Asakkerweg

De Algemene Begraafplaats Ede-Asakkerweg is gelegen in het noordoosten van Ede aan de Asakkerweg. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven, urnengraven, particuliere graven en kindergraven.

Asakkerweg
6718 ZG Ede
grafsteen Ede Crematorium Slingerbos

Crematorium Slingerbos Ede

In de gemeente Ede vind u de Crematorium Slingerbos aan de Slingerboslaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Slingerboslaan
6718 ZA Ede
grafmonument Ede Oude begraafplaats

Oude begraafplaats Ede

In de gemeente Ede vind u de Oude begraafplaats aan de Asakkerweg. Dit is een algemene begraafplaats

Asakkerweg
- Ede
grafmonumenten Ederveen Ederveen

Ederveen

De begraafplaats Ederveen bevindt zich in het zuidoosten van Ederveen aan de Oude Heuvel. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Oude Heuvel
6744 WM Ederveen
grafstenen Lunteren Lunteren

Lunteren

De begraafplaats Lunteren bevindt zich in het zuidwesten van Lunteren aan de Kerkhoflaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, kindergraven en algemene graven.

Kerkhoflaan
6741 BN Lunteren
grafsteen Otterlo (Gemeente Ede) Algemene Begraafplaats Otterlo

Algemene Begraafplaats Otterlo Otterlo (Gemeente Ede)

In de gemeente Ede vind u de Algemene Begraafplaats Otterlo aan de Pothovenlaan. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en algemene graven.

Pothovenlaan
6731 AJ Otterlo (Gemeente Ede)

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Barneveld

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Barneveld. Op minder dan 20 minuten rijden van Ede.

Cuperus Gedenken Barneveld
Torenplein 37
3772 CX Barneveld

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Ede?

Grafstenen Ede van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Ede van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Ede van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Ede

6 begraafplaatsen

Meer dan 80 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Barneveld?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Ede

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Ede maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.