close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Edam-Volendam en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Edam-Volendam

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Edam-Volendam of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Edam-Volendam en omgeving, zoals in Beets, Edam, Hobrede, Kwadijk, Kwadyk, Middelie, Oosthuizen, Purmer, Schardam, Volendam en Warder.

Grafsteen kopen in de buurt van Edam-Volendam

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Edam-Volendam en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Edam-Volendam.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Edam Algemene Begraafplaats Edam

Algemene Begraafplaats Edam

In de gemeente Edam-Volendam vind u de Algemene Begraafplaats Edam aan de Grote Kerkstraat. Dit is een algemene begraafplaats.

Grote Kerkstraat
1135 BC Edam
grafsteen Edam RK begraafplaats Edam

RK begraafplaats Edam

In het noordwesten van Edam vindt u aan de Zeevangsdijkje de RK begraafplaats Edam. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Zeevangsdijkje
1135 GR Edam
grafmonument Kwadijk Begraafplaats Kwadijk

Begraafplaats Kwadijk

De Begraafplaats Kwadijk bevindt zich in het zuidwesten van Kwadijk aan de Kwadijk. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Kwadijk
1471CE Kwadijk
grafmonumenten Middelie Begraafplaats Middelie

Begraafplaats Middelie

De Begraafplaats Middelie bevindt zich in het zuidwesten van Middelie aan de Middelie. Dit is een algemene begraafplaats.

Middelie
1472GV Middelie
grafstenen Oosthuizen Begraafplaats Etersheim

Begraafplaats Etersheim Oosthuizen

De Begraafplaats Etersheim bevindt zich in het noordoosten van Oosthuizen aan de Etersheim. Het gaat hier om een begraafplaats met een bijzonder karakter.

Etersheim
1474 MT Oosthuizen
grafsteen Oosthuizen Kerkhof Grote Kerk

Kerkhof Grote Kerk Oosthuizen

In de gemeente Edam-Volendam vind u de begraafplaats Kerkhof Grote Kerk aan de Raadhuisstraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Raadhuisstraat
1474 HJ Oosthuizen
grafmonument Volendam Rooms Katholieke Begraafplaats Volendam

Rooms Katholieke Begraafplaats Volendam

De Rooms Katholieke Begraafplaats Volendam bevindt zich in het zuidoosten van Volendam aan de C.J. Conijnstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: kindergraven en particuliere graven.

C.J. Conijnstraat
1131 DZ Volendam

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Edam-Volendam.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Edam-Volendam?

Grafstenen Edam-Volendam van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Edam-Volendam van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Edam-Volendam van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Edam-Volendam

7 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Amsterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Edam-Volendam

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Edam-Volendam maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.