close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Duiven en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Duiven

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Duiven of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Duiven en omgeving, zoals in Duiven, Groessen en Loo.

Grafsteen kopen in de buurt van Duiven

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Duiven en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 25 minuten rijden van Duiven.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Duiven 't Heijlige Lant

't Heijlige Lant Duiven

De begraafplaats 't Heijlige Lant is gelegen in het zuidoosten van Duiven aan de Rijksweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn kindergraven, urnengraven en particuliere graven.

Rijksweg
6921 AJ Duiven
grafsteen Groessen RK Begraafplaats

RK Begraafplaats Groessen

De RK Begraafplaats bevindt zich in het noordoosten van Groessen aan de Dorpstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dorpstraat
6923 AA Groessen
grafmonument Loo H. Antonius Abt

H. Antonius Abt Loo

De begraafplaats H. Antonius Abt is gelegen in het noordwesten van Loo aan de Loostraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven en particuliere graven

Loostraat
6924 AG Loo
grafmonumenten Loo Rooms Katholieke Begraafplaats Loo

Rooms Katholieke Begraafplaats Loo

In de gemeente Duiven vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Loo aan de Loostraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Loostraat
6924AG Loo

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 25 minuten rijden van Duiven.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Duiven?

Grafstenen Duiven van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Duiven van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Duiven van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Duiven

4 begraafplaatsen

Meer dan 70 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Duiven?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Duiven

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Duiven maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.