close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Drimmelen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Drimmelen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Drimmelen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Drimmelen en omgeving, zoals in Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Terheijden, Terheyden, Wagenberg en Zevenbergschen Hoek.

Grafsteen kopen in de buurt van Drimmelen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Drimmelen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 30 minuten rijden van Drimmelen.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Lage Zwaluwe Nederlands Hervormd Begraafplaats Lage Zwaluwe

Nederlands Hervormd Begraafplaats Lage Zwaluwe

De Nederlands Hervormd Begraafplaats Lage Zwaluwe bevindt zich in het noordoosten van Lage Zwaluwe aan de Kerkstraat. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats

Kerkstraat
4926 CV Lage Zwaluwe
grafsteen Lage Zwaluwe Rooms Katholieke Begraafplaats Lage Zwaluwe

Rooms Katholieke Begraafplaats Lage Zwaluwe

In het zuidoosten van Lage Zwaluwe vindt u aan de Plantsoen de Rooms Katholieke Begraafplaats Lage Zwaluwe. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Plantsoen
4926 RB Lage Zwaluwe
grafmonument Made Algemene begraafplaats Made

Algemene begraafplaats Made

In het zuidwesten van Made vindt u aan de Leeuwerikstraat de Algemene begraafplaats Made. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Leeuwerikstraat
4921 VM Made
grafmonumenten Made Hervormde gemeente Made en oud Drimmelen

Hervormde gemeente Made en oud Drimmelen

In de gemeente Drimmelen vind u de begraafplaats Hervormde gemeente Made en oud Drimmelen aan de Lucia Eijckenstraat. Het betreft hier een Protestantse begraafplaats.

Lucia Eijckenstraat
4921 AL Made
grafstenen Wagenberg Nederlands Hervormd Begraafplaats Wagenberg

Nederlands Hervormd Begraafplaats Wagenberg

In de gemeente Drimmelen vind u de Nederlands Hervormd Begraafplaats Wagenberg aan de Gomarusstraat. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Gomarusstraat
4845 EH Wagenberg
grafsteen Wagenberg Wagenberg

Wagenberg

De begraafplaats Wagenberg bevindt zich in het noordwesten van Wagenberg aan de Dorpsstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dorpsstraat
4845 CG Wagenberg

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 30 minuten rijden van Drimmelen.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Drimmelen?

Grafstenen Drimmelen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Drimmelen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Drimmelen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Drimmelen

6 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Drimmelen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Drimmelen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Drimmelen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.