close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafmonumenten Driehuis en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Driehuis

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Driehuis of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Driehuis en omgeving.

Advies in de buurt van Driehuis

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Driehuis en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Driehuis.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen IJmuiden Begraafplaats De Westerbegraafplaats

Begraafplaats De Westerbegraafplaats IJmuiden

In de gemeente Velsen vind u de Begraafplaats De Westerbegraafplaats aan de Fultonstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Fultonstraat
1973 AG IJmuiden
grafsteen IJmuiden Duinhof

Duinhof IJmuiden

In het zuidoosten van IJmuiden vindt u aan de Slingerduinlaan de begraafplaats Duinhof. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven.

Slingerduinlaan
1971 JP IJmuiden
grafmonument Santpoort-Noord De Biezen Santpoort-Noord

De Biezen Santpoort-Noord

De begraafplaats De Biezen Santpoort-Noord is gelegen in het noordoosten van Santpoort-Noord aan de Kweekerslaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Kweekerslaan
2071 KA Santpoort-Noord

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Driehuis

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Driehuis. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Driehuis

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Driehuis

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Driehuis

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Mijdrecht. Op minder dan 40 minuten rijden van Driehuis.

Cuperus Gedenken Mijdrecht
Vermogenweg 15
3641SR Mijdrecht

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Driehuis?

Grafstenen Driehuis van natuursteen

Grafsteen Driehuis

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Driehuis van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Driehuis van glas

Urnmonument Driehuis

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Driehuis van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Driehuis

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Driehuis?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Driehuis

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Driehuis maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.