close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Drechterland en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Drechterland

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Drechterland of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Drechterland en omgeving, zoals in Hem, Hoogkarspel, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud, Wijdenes en Wydenes.

Grafsteen kopen in de buurt van Drechterland

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Drechterland, bent u van harte welkom in onze winkel in Amsterdam.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Hem Begraafplaats Hem

Begraafplaats Hem

In het noordwesten van Hem vindt u aan de Schoollaan de Begraafplaats Hem. Dit is een algemene begraafplaats.

Schoollaan
1607CL Hem
grafsteen Hoogkarspel Begraafplaats Hoogkarspel

Begraafplaats Hoogkarspel

In de gemeente Drechterland vind u de Begraafplaats Hoogkarspel aan de Molenwei. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Molenwei
1616sn Hoogkarspel
grafmonument Hoogkarspel Oude Begraafplaats Hoogkarspel

Oude Begraafplaats Hoogkarspel

In het noordoosten van Hoogkarspel vindt u aan de Raadhuisplein de Oude Begraafplaats Hoogkarspel. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Raadhuisplein
1616AV Hoogkarspel
grafmonumenten Hoogkarspel RK Begraafplaats Hoogkarspel

RK Begraafplaats Hoogkarspel

De RK Begraafplaats Hoogkarspel is gelegen in het zuidoosten van Hoogkarspel aan de Streekweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Streekweg
1616 AN Hoogkarspel
grafstenen Oosterleek NH Kerkhof Oosterleek

NH Kerkhof Oosterleek

In het zuidoosten van Oosterleek vindt u aan de Oosterleek de begraafplaats NH Kerkhof Oosterleek. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Oosterleek
1609 GA Oosterleek
grafsteen Schellinkhout Kerkhof Schellinkhout

Kerkhof Schellinkhout

De begraafplaats Kerkhof Schellinkhout is gelegen in het zuidoosten van Schellinkhout aan de Dorpsweg. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Dorpsweg
1697 KG Schellinkhout
grafmonument Venhuizen Begraafplaats Venhuizen

Begraafplaats Venhuizen

De Begraafplaats Venhuizen is gelegen in het noordoosten van Venhuizen aan de Westerkerkweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Westerkerkweg
1606 BD Venhuizen
grafmonumenten Venhuizen RK Begraafplaats Venhuizen

RK Begraafplaats Venhuizen

De RK Begraafplaats Venhuizen is gelegen in het zuidwesten van Venhuizen aan de Sint Lucasstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Sint Lucasstraat
1606BP Venhuizen
grafstenen Wijdenes Begraafplaats Wijdenes

Begraafplaats Wijdenes

De Begraafplaats Wijdenes is gelegen in het zuidwesten van Wijdenes aan de Kerkbuurt. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Kerkbuurt
1608 EN Wijdenes

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 50 minuten rijden van Drechterland.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Drechterland?

Grafstenen Drechterland van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Drechterland van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Drechterland van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Drechterland

9 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Drechterland?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Drechterland

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Drechterland maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.