close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Dongen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Dongen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Dongen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Dongen en omgeving, zoals in 's Gravenmoer en Dongen.

Grafsteen kopen in de buurt van Dongen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Dongen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 20 minuten rijden van Dongen.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen 's Gravenmoer Algemene Begraafplaats 's Gravenmoer

Algemene Begraafplaats 's Gravenmoer

In het noordoosten van 's Gravenmoer vindt u aan de Julianalaan de Algemene Begraafplaats 's Gravenmoer. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Julianalaan
5109 RH 's Gravenmoer
grafsteen Dongen Begraafplaats Hubertus parochie, Dongen - vaart

Begraafplaats Hubertus parochie, Dongen - vaart

In het noordoosten van Dongen vindt u aan de Vaartweg de Begraafplaats Hubertus parochie, Dongen - vaart. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Vaartweg
5106 NE Dongen
grafmonument Dongen Prot. BGP Oude Kerk

Prot. BGP Oude Kerk Dongen

De begraafplaats Prot. BGP Oude Kerk bevindt zich in het zuidwesten van Dongen aan de Kerkstraat. Het gaat hier om een Protestantse begraafplaats

Kerkstraat
5101BD Dongen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 20 minuten rijden van Dongen.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Dongen?

Grafstenen Dongen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Dongen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Dongen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Dongen

3 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Dongen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Dongen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.