close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Diever en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Diever

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Diever of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Diever en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Diever

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Diever en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Steenwijk. Op minder dan 25 minuten rijden van Diever.

Inspiratiewinkel Steenwijk Bekijk de collectie
grafstenen Dwingeloo Begraafplaats Dwingeloo

Begraafplaats Dwingeloo

De Begraafplaats Dwingeloo is gelegen in het zuidwesten van Dwingeloo aan de Drift. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven, particuliere graven en een columbarium.

Drift
7991 AB Dwingeloo
grafsteen Havelte Algemene begraafplaats Havelte

Algemene begraafplaats Havelte

In de gemeente Westerveld vind u de Algemene begraafplaats Havelte aan de Kerklaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en een columbarium.

Kerklaan
7971 CV Havelte
grafmonument Uffelte Begraafplaats Uffelte

Begraafplaats Uffelte

In het zuidwesten van Uffelte vindt u aan de Ruiterweg de Begraafplaats Uffelte. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, urnengraven en een columbarium.

Ruiterweg
7975 RP Uffelte
grafmonumenten Vledder Begraafplaats Vledder

Begraafplaats Vledder

In het zuidoosten van Vledder vindt u aan de Kerkhoflaan de Begraafplaats Vledder. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, een columbarium en urnengraven.

Kerkhoflaan
8381 BB Vledder
grafstenen Wapserveen Begraafplaats Wapserveen

Begraafplaats Wapserveen

In de gemeente Westerveld vind u de Begraafplaats Wapserveen aan de Wapserouwenweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Wapserouwenweg
8351 HA Wapserveen
grafsteen Wilhelminaoord Begraafplaats Wilhelminaoord

Begraafplaats Wilhelminaoord

De Begraafplaats Wilhelminaoord bevindt zich in het noordwesten van Wilhelminaoord aan de Oranjelaan. Het gaat hier om een begraafplaats met een bijzonder karakter.

Oranjelaan
8384 GE Wilhelminaoord
grafmonument Wilhelminaoord Wilhelminaoord RK Heilige Johannes Apostel en Evangelist

Wilhelminaoord RK Heilige Johannes Apostel en Evangelist

In de gemeente Westerveld vind u de begraafplaats Wilhelminaoord RK Heilige Johannes Apostel en Evangelist aan de Koningin Wilhelminalaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Koningin Wilhelminalaan
8384 GH Wilhelminaoord
grafmonumenten Zorgvlied Algemene Begraafplaats Zorgvlied

Algemene Begraafplaats Zorgvlied

De Algemene Begraafplaats Zorgvlied is gelegen in het zuidoosten van Zorgvlied aan de Dorpsstraat. Dit is een algemene begraafplaats

Dorpsstraat
8437 PA Zorgvlied
grafstenen Zorgvlied Begraafplaats Zorgvlied

Begraafplaats Zorgvlied

De Begraafplaats Zorgvlied is gelegen in het zuidoosten van Zorgvlied aan de Wateren . Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Wateren
8437PA Zorgvlied
grafsteen Zorgvlied RK begraafplaats Zorgvlied

RK begraafplaats Zorgvlied

De RK begraafplaats Zorgvlied is gelegen in het noordoosten van Zorgvlied aan de De Monden. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

De Monden
8437 PG Zorgvlied

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Diever

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Diever. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Steenwijk.

vakkundig grafmonument plaatsen in Diever

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Diever

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Steenwijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Steenwijk. Op minder dan 25 minuten rijden van Diever.

Cuperus Gedenken Steenwijk
Stationsstraat 42-44
8331 GK Steenwijk

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Steenwijk.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Diever?

Grafstenen Diever van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Diever van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Diever van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Diever

10 begraafplaatsen

Meer dan 730 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Diever

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Diever maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.