close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Coronavirus: hoe gaan wij er mee om?  meer informatie

Grafstenen Diepenveen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Diepenveen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Diepenveen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Diepenveen en omgeving.

Advies in de buurt van Diepenveen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Diepenveen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Apeldoorn. Op minder dan 30 minuten rijden van Diepenveen.

Inspiratiewinkel Apeldoorn Bekijk de collectie
grafstenen Diepenveen Begraafplaats Roeterdsweg

Begraafplaats Roeterdsweg Diepenveen

In de gemeente Deventer vind u de Begraafplaats Roeterdsweg aan de Roeterdsweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Roeterdsweg
7431BW Diepenveen
grafsteen Diepenveen Begraafplaats Tjoenerhof

Begraafplaats Tjoenerhof Diepenveen

In het noordoosten van Diepenveen vindt u aan de Averlose Houtweg de Begraafplaats Tjoenerhof. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Averlose Houtweg
7431 PK Diepenveen

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Diepenveen

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Diepenveen. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Diepenveen

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Diepenveen

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Diepenveen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Zwolle. Op minder dan 30 minuten rijden van Diepenveen.

Cuperus Gedenken Zwolle
Galvaniweg 4a
8013RG Zwolle

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Diepenveen?

Grafstenen Diepenveen van natuursteen

Grafsteen Diepenveen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Diepenveen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Diepenveen van glas

Urnmonument Diepenveen

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Diepenveen van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Diepenveen

2 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Diepenveen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Diepenveen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Diepenveen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.