close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Deurne en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Deurne

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Deurne of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Deurne en omgeving, zoals in Deurne, Helenaveen, Liessel, Neerkant en Vlierden.

Grafsteen kopen in de buurt van Deurne

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Deurne, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Deurne Algemene begraafplaats Jacobshof, Deurne

Algemene begraafplaats Jacobshof, Deurne

De Algemene begraafplaats Jacobshof, Deurne is gelegen in het zuidwesten van Deurne aan de Pastoor Jacobsstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Pastoor Jacobsstraat
5751JG Deurne
grafsteen Deurne RK Begraafplaats

RK Begraafplaats Deurne

De RK Begraafplaats bevindt zich in het noordoosten van Deurne aan de Kromveld. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven

Kromveld
5752 AC Deurne
grafmonument Deurne RK Begraafplaats Zeilberg

RK Begraafplaats Zeilberg Deurne

De RK Begraafplaats Zeilberg bevindt zich in het noordwesten van Deurne aan de Kerkplein. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Kerkplein
5751 BL Deurne
grafmonumenten Deurne St Jozef parochie, Deurne

St Jozef parochie, Deurne

De begraafplaats St Jozef parochie, Deurne is gelegen in het zuidwesten van Deurne aan de Sint Jozefstraat.

Sint Jozefstraat
5753AR Deurne
grafstenen Helenaveen Begraafplaats Helenaveen

Begraafplaats Helenaveen

In het zuidwesten van Helenaveen vindt u aan de Aardbeiweg de Begraafplaats Helenaveen. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Aardbeiweg
5759 PE Helenaveen
grafsteen Liessel RK begraafplaats Liessel

RK begraafplaats Liessel

De RK begraafplaats Liessel is gelegen in het noordwesten van Liessel aan de Hoofdstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven en particuliere graven.

Hoofdstraat
5757 AK Liessel
grafmonument Vlierden Rooms Katholieke Begraafplaats Vlierden

Rooms Katholieke Begraafplaats Vlierden

In het noordoosten van Vlierden vindt u aan de Pastoriestraat de Rooms Katholieke Begraafplaats Vlierden. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Pastoriestraat
5756 AM Vlierden

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 60 minuten rijden van Deurne.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Deurne?

Grafstenen Deurne van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Deurne van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Deurne van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Deurne

7 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Deurne?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Deurne

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Deurne maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.