close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Den Helder en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Den Helder

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Den Helder of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Den Helder en omgeving, zoals in Den Helder, Huisduinen en Julianadorp.

Grafsteen kopen in de buurt van Den Helder

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Den Helder, bent u van harte welkom in onze winkel in Sneek.

Inspiratiewinkel Sneek Bekijk de collectie
grafstenen Den Helder Algemene Begraafplaats Huisduinen

Algemene Begraafplaats Huisduinen Den Helder

De Algemene Begraafplaats Huisduinen bevindt zich in het noordwesten van Den Helder aan de Kerkhoflaan. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Kerkhoflaan
1783 AV Den Helder
grafsteen Den Helder Rooms Katholiek Kerkhof Sint Jozef

Rooms Katholiek Kerkhof Sint Jozef Den Helder

De begraafplaats Rooms Katholiek Kerkhof Sint Jozef is gelegen in het noordwesten van Den Helder aan de Jan Verfailleweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven en particuliere graven.

Jan Verfailleweg
1783BB Den Helder

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Sneek

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Sneek. Op minder dan 60 minuten rijden van Den Helder.

Cuperus Gedenken Sneek
Pottenbakkersstraat 20a
8601 WS Sneek

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Den Helder?

Grafstenen Den Helder van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Den Helder van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Den Helder van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Den Helder

2 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Sneek?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Den Helder

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Den Helder maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.