close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Delfzijl en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Delfzijl

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Delfzijl of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Delfzijl en omgeving, zoals in Bierum, Borgsweer, Delfzijl, Delfzyl, Farmsum, Godlinze, Holwierde, Krewerd, Losdorp, Meedhuizen, Spiek, Spijk, Termunten, Termunterzijl, Termunterzyl, Wagenborgen en Woldendorp.

Grafsteen kopen in de buurt van Delfzijl

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Delfzijl en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Groningen. Op minder dan 30 minuten rijden van Delfzijl.

Inspiratiewinkel Groningen Bekijk de collectie
grafstenen Delfzijl Algemene Begraafplaats Delfzijl

Algemene Begraafplaats Delfzijl

In het noordoosten van Delfzijl vindt u aan de Koningin Julianalaan de Algemene Begraafplaats Delfzijl. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Koningin Julianalaan
9934 EE Delfzijl
grafsteen Delfzijl Begraafplaats Maarhof Delfzijl

Begraafplaats Maarhof Delfzijl

In de gemeente Delfzijl vind u de Begraafplaats Maarhof Delfzijl aan de Weg naar den Dam. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

Weg naar den Dam
9932 GA Delfzijl
grafmonument Farmsum Begraafplaats Weiwerd

Begraafplaats Weiwerd Farmsum

In het zuidoosten van Farmsum vindt u aan de Heemskesweg de Begraafplaats Weiwerd. Dit is een algemene begraafplaats.

Heemskesweg
9936HL Farmsum
grafmonumenten Farmsum Protestantse Begraafplaats Farmsum

Protestantse Begraafplaats Farmsum

De Protestantse Begraafplaats Farmsum is gelegen in het noordwesten van Farmsum aan de Hogelandsterweg. Het gaat hier om een Protestantse begraafplaats.

Hogelandsterweg
9936BH Farmsum
grafstenen Godlinze Begraafplaats Godlinze

Begraafplaats Godlinze

In het zuidoosten van Godlinze vindt u aan de Hoofdweg de Begraafplaats Godlinze. Dit is een algemene begraafplaats.

Hoofdweg
9908PA Godlinze
grafsteen Holwierde Begraafplaats Holwierde

Begraafplaats Holwierde

In de gemeente Delfzijl vind u de Begraafplaats Holwierde aan de Nansumerweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Nansumerweg
9905RB Holwierde
grafmonument Losdorp Begraafplaats Losdorp

Begraafplaats Losdorp

In het noordwesten van Losdorp vindt u aan de Fraeilemaweg de Begraafplaats Losdorp. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Fraeilemaweg
9907PA Losdorp
grafmonumenten Meedhuizen Begraafplaats Meedhuizen

Begraafplaats Meedhuizen

In het zuidoosten van Meedhuizen vindt u aan de Kerklaan de Begraafplaats Meedhuizen. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Kerklaan
9937PL Meedhuizen
grafstenen Spijk Bijzondere Begraafplaats Spijk

Bijzondere Begraafplaats Spijk

In de gemeente Delfzijl vind u de Bijzondere Begraafplaats Spijk aan de Hoofdweg-Zuid.

Hoofdweg-Zuid
9909 BA Spijk

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Groningen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Groningen. Op minder dan 30 minuten rijden van Delfzijl.

Cuperus Gedenken Groningen
Moermanskweg 2-1
9723 HM Groningen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Delfzijl?

Grafstenen Delfzijl van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Delfzijl van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Delfzijl van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Delfzijl

9 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Delfzijl?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Groningen?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Delfzijl

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Delfzijl maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.