close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Delft en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Delft

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Delft of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Delft en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Delft

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Delft en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rijswijk. Op minder dan 25 minuten rijden van Delft.

Inspiratiewinkel Rijswijk Bekijk de collectie
grafstenen Delft Begraafplaats Iepenhof

Begraafplaats Iepenhof Delft

In het noordoosten van Delft vindt u aan de Hoflaan de Begraafplaats Iepenhof. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn kindergraven, urnengraven, particuliere graven en algemene graven.

Hoflaan
2616 AA Delft
grafsteen Delft Jaffa

Jaffa Delft

In het noordoosten van Delft vindt u aan de Jaffalaan de begraafplaats Jaffa. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Jaffalaan
2628 BX Delft

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rijswijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rijswijk. Op minder dan 25 minuten rijden van Delft.

Cuperus Gedenken Rijswijk/Den Haag
Lindelaan 83
2282EP Rijswijk

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Delft?

Grafstenen Delft van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Delft van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Delft van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Delft

2 begraafplaatsen

Meer dan 60 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Delft?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.

Begraafplaatsen in de omgeving van Delft

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Delft maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.