close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen De Wolden en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van De Wolden

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in De Wolden of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente De Wolden en omgeving, zoals in Alteveer, Ansen, de Wijk, de Wyk, Drogteropslagen, Echten, Eursinge, Kerkenveld, Koekange, Linde, Ruinen, Ruinerwold, Veeningen en Zuidwolde.

Grafsteen kopen in de buurt van De Wolden

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in De Wolden en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Meppel. Op minder dan 15 minuten rijden van De Wolden.

Inspiratiewinkel Meppel Bekijk de collectie
grafstenen de Wijk Algemene Begraafplaats De Wijk

Algemene Begraafplaats De Wijk De Wijk

De Algemene Begraafplaats De Wijk bevindt zich in het zuidwesten van de Wijk aan de Julianaweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, kindergraven, urnengraven en een columbarium.

Julianaweg
7957 BK De Wijk
grafsteen Echten Begraafplaats Echten

Begraafplaats Echten

In het noordwesten van Echten vindt u aan de Ruinerweg de Begraafplaats Echten. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, een columbarium en urnengraven.

Ruinerweg
7932 PD Echten
grafmonument Echten Natuurbegraafplaats Echten,Gemeente De Wolden

Natuurbegraafplaats Echten,Gemeente De Wolden

In het noordwesten van Echten vindt u aan de Ruinerweg de Natuurbegraafplaats Echten,Gemeente De Wolden. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Ruinerweg
7932 PD Echten
grafmonumenten Koekange Begraafplaats Koekange

Begraafplaats Koekange

In de gemeente De Wolden vind u de Begraafplaats Koekange aan de Kerklaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan urnengraven en particuliere graven.

Kerklaan
7958 SN Koekange
grafstenen Ruinen Begraafplaats Noord Ruinen

Begraafplaats Noord Ruinen

De Begraafplaats Noord Ruinen is gelegen in het noordoosten van Ruinen aan de Engeland. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en een columbarium.

Engeland
7963PW Ruinen
grafsteen Ruinen Begraafplaats Zuid

Begraafplaats Zuid Ruinen

In het noordoosten van Ruinen vindt u aan de Engeland de Begraafplaats Zuid. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en een columbarium.

Engeland
7963 PW Ruinen
grafmonument Ruinerwold Begraafplaats Berghuizen

Begraafplaats Berghuizen Ruinerwold

In het zuidoosten van Ruinerwold vindt u aan de De Weidenweg de Begraafplaats Berghuizen. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een begraafplaats met een bijzonder karakter.

De Weidenweg
7961 LN Ruinerwold
grafmonumenten Zuidwolde Zuidwolde (DR)

Zuidwolde (DR)

In het noordwesten van Zuidwolde vindt u aan de Meppelerweg de begraafplaats Zuidwolde (DR). Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, een columbarium, urnengraven en kindergraven.

Meppelerweg
7921 VM Zuidwolde

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Meppel

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Meppel. Op minder dan 15 minuten rijden van De Wolden.

Cuperus Gedenken Meppel
Eekhorstweg 6
7942 JC Meppel

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in De Wolden?

Grafstenen De Wolden van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten De Wolden van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten De Wolden van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in De Wolden

8 begraafplaatsen

Meer dan 830 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van De Wolden?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van De Wolden

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van De Wolden maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.