close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen De Ronde Venen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van De Ronde Venen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in De Ronde Venen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente De Ronde Venen en omgeving, zoals in Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, de Hoef, Mijdrecht, Mydrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis.

Grafsteen kopen in de buurt van De Ronde Venen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in De Ronde Venen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Mijdrecht. Op minder dan 5 minuten rijden van De Ronde Venen.

Inspiratiewinkel Mijdrecht Bekijk de collectie
grafstenen Abcoude Oude begraafplaats Abcoude (wordt bijna nooit begraven)

Oude begraafplaats Abcoude (wordt bijna nooit begraven)

In het noordoosten van Abcoude vindt u aan de Kerkstraat de Oude begraafplaats Abcoude (wordt bijna nooit begraven). Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkstraat
1391 HB Abcoude
grafsteen Baambrugge Begraafplaats Baambrugge

Begraafplaats Baambrugge

De Begraafplaats Baambrugge is gelegen in het zuidoosten van Baambrugge aan de Rijksstraatweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven, urnengraven en particuliere graven.

Rijksstraatweg
1396 JG Baambrugge
grafmonument De Hoef H. Antonius van Padua

H. Antonius van Padua De Hoef

De begraafplaats H. Antonius van Padua is gelegen in het zuidwesten van De Hoef aan de Oostzijde. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. algemene graven en particuliere graven.

Oostzijde
1426 AE De Hoef
grafmonumenten Mijdrecht Begraafplaats Janskerkhof

Begraafplaats Janskerkhof Mijdrecht

De Begraafplaats Janskerkhof is gelegen in het noordoosten van Mijdrecht aan de Kerkstraat. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en een columbarium.

Kerkstraat
3641 EM Mijdrecht
grafstenen Mijdrecht Begraafplaats St Jan de Doper Mijdrecht/Wilnis

Begraafplaats St Jan de Doper Mijdrecht/Wilnis

In het zuidoosten van Mijdrecht vindt u aan de Driehuisplein de Begraafplaats St Jan de Doper Mijdrecht/Wilnis. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven en een columbarium.

Driehuisplein
3641 BZ Mijdrecht
grafsteen Vinkeveen Heilig Hart van Jezus

Heilig Hart van Jezus Vinkeveen

In de gemeente De Ronde Venen vind u de begraafplaats Heilig Hart van Jezus aan de Kerklaan. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en een columbarium.

Kerklaan
3645 EV Vinkeveen
grafmonument Vinkeveen Nederlands Hervormd Begraafplaats Vinkeveen

Nederlands Hervormd Begraafplaats Vinkeveen

De Nederlands Hervormd Begraafplaats Vinkeveen is gelegen in het noordwesten van Vinkeveen aan de Herenweg. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Herenweg
3645 DL Vinkeveen
grafmonumenten Waverveen Waverveen

Waverveen

De begraafplaats Waverveen is gelegen in het zuidoosten van Waverveen aan de Cliffordweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Cliffordweg
3646 AE Waverveen
grafstenen Wilnis De Ronde Venen Vrederust

De Ronde Venen Vrederust Wilnis

De begraafplaats De Ronde Venen Vrederust is gelegen in het noordoosten van Wilnis aan de Ringdijk. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, kindergraven, algemene graven en een columbarium.

Ringdijk
3648 EB Wilnis
grafsteen Wilnis Nederlands Hervormd Wilnis (De Roeping)

Nederlands Hervormd Wilnis (De Roeping)

In het zuidoosten van Wilnis vindt u aan de Kerkstraat de begraafplaats Nederlands Hervormd Wilnis (De Roeping). Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kerkstraat
3648 AK Wilnis

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Mijdrecht

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Mijdrecht. Op minder dan 5 minuten rijden van De Ronde Venen.

Cuperus Gedenken Mijdrecht
Vermogenweg 15
3641 SR Mijdrecht

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in De Ronde Venen?

Grafstenen De Ronde Venen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten De Ronde Venen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten De Ronde Venen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in De Ronde Venen

10 begraafplaatsen

Meer dan 280 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van De Ronde Venen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van De Ronde Venen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van De Ronde Venen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.