close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen De Bilt en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van De Bilt

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in De Bilt of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente De Bilt en omgeving, zoals in Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk, Maartensdyk en Westbroek.

Grafsteen kopen in de buurt van De Bilt

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in De Bilt en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Culemborg. Op minder dan 30 minuten rijden van De Bilt.

Inspiratiewinkel Culemborg Bekijk de collectie
grafstenen Bilthoven Begraafplaats Brandenburg (gemeente De Bilt)

Begraafplaats Brandenburg (gemeente De Bilt) Bilthoven

De Begraafplaats Brandenburg (gemeente De Bilt) bevindt zich in het zuidwesten van Bilthoven aan de 1e Brandenburgerweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

1e Brandenburgerweg
3721 MJ Bilthoven
grafsteen Bilthoven Begraafplaats Den en Rust

Begraafplaats Den en Rust Bilthoven

De Begraafplaats Den en Rust is gelegen in het noordwesten van Bilthoven aan de Frans Halslaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Frans Halslaan
3723 EA Bilthoven
grafmonument Bilthoven Rooms Katholieke Begraafplaats Bilthoven

Rooms Katholieke Begraafplaats Bilthoven

De Rooms Katholieke Begraafplaats Bilthoven bevindt zich in het noordoosten van Bilthoven aan de Gregoriuslaan. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Gregoriuslaan
3723 KR Bilthoven
grafmonumenten De Bilt Rooms Katholieke Begraafplaats De Bilt

Rooms Katholieke Begraafplaats De Bilt

In de gemeente De Bilt vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats De Bilt aan de Kerklaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, kindergraven en urnengraven

Kerklaan
3731 EE De Bilt
grafstenen Groenekan Nederlands Hervormde Begraafplaats Groenekan

Nederlands Hervormde Begraafplaats Groenekan

De Nederlands Hervormde Begraafplaats Groenekan bevindt zich in het zuidoosten van Groenekan aan de Groenekanseweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Groenekanseweg
3737 AL Groenekan
grafsteen Maartensdijk Algemene Bijzondere Begraafplaats Maartensdijk

Algemene Bijzondere Begraafplaats Maartensdijk

De Algemene Bijzondere Begraafplaats Maartensdijk bevindt zich in het zuidoosten van Maartensdijk aan de Dierenriem. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Dierenriem
3738 ZM Maartensdijk
grafmonument Westbroek Begraafplaats Westbroek (gemeente De Bilt)

Begraafplaats Westbroek (gemeente De Bilt)

In de gemeente De Bilt vind u de Begraafplaats Westbroek (gemeente De Bilt) aan de Kerkdijk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven en particuliere graven.

Kerkdijk
3615BE Westbroek

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Culemborg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Culemborg. Op minder dan 30 minuten rijden van De Bilt.

Cuperus Gedenken Culemborg
Staalweg 15B
4104 AS Culemborg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in De Bilt?

Grafstenen De Bilt van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten De Bilt van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten De Bilt van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in De Bilt

7 begraafplaatsen

Meer dan 90 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van De Bilt?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Culemborg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van De Bilt

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van De Bilt maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.