close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Cuijk en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Cuijk

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Cuijk of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Cuijk en omgeving, zoals in Beers, Cuijk, Haps, Katwijk, Linden, Sint Agatha, St Agatha en Vianen.

Grafsteen kopen in de buurt van Cuijk

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Cuijk en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 35 minuten rijden van Cuijk.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Cuijk Hanshof

Hanshof Cuijk

De begraafplaats Hanshof bevindt zich in het zuidoosten van Cuijk aan de Hapseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Hapseweg
5431 PA Cuijk
grafsteen Haps Rooms Katholieke Begraafplaats Haps

Rooms Katholieke Begraafplaats Haps

De Rooms Katholieke Begraafplaats Haps is gelegen in het zuidoosten van Haps aan de Kerkstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkstraat
5443 AA Haps
grafmonument Vianen Parochie H. Antonius van Padua (bij Cuijk)

Parochie H. Antonius van Padua (bij Cuijk) Vianen

De begraafplaats Parochie H. Antonius van Padua (bij Cuijk) bevindt zich in het noordoosten van Vianen aan de Franssenstraat

Franssenstraat
5434 SJ Vianen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 35 minuten rijden van Cuijk.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Cuijk?

Grafstenen Cuijk van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Cuijk van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Cuijk van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Cuijk

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Cuijk?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Cuijk

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Cuijk maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.