close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Coevorden en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Coevorden

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Coevorden of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Coevorden en omgeving, zoals in 't Haantje, Aalden, Benneveld, Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, De Kiel, Diphoorn, Erm, Gees, Geesbrug, Holsloot, Meppen, Nieuwlande Coevorden, Noord Sleen, Noord-Sleen, Oosterhesselen, Schoonoord, Sleen, Stieltjeskanaal, t Haantje, Wachtum, Wezup, Wezuperbrug, Zweeloo en Zwinderen.

Grafsteen kopen in de buurt van Coevorden

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Coevorden en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Emmen. Op minder dan 20 minuten rijden van Coevorden.

Inspiratiewinkel Emmen Bekijk de collectie
grafstenen Coevorden RK Begraafplaats Coevorden

RK Begraafplaats Coevorden

In het noordwesten van Coevorden vindt u aan de Looweg de RK Begraafplaats Coevorden. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en een columbarium.

Looweg
7741 EG Coevorden
grafsteen Dalen Algemene Begraafplaats Dalen

Algemene Begraafplaats Dalen

De Algemene Begraafplaats Dalen bevindt zich in het zuidoosten van Dalen aan de Hoofdstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, een columbarium en urnengraven.

Hoofdstraat
7751 GA Dalen
grafmonument Dalerpeel Algemene begraafplaats Dalerpeel

Algemene begraafplaats Dalerpeel

In het zuidwesten van Dalerpeel vindt u aan de Oranjestraat de Algemene begraafplaats Dalerpeel. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Oranjestraat
7753 TK Dalerpeel
grafmonumenten Geesbrug Algemene begraafplaats Geesbrug

Algemene begraafplaats Geesbrug

In de gemeente Coevorden vind u de Algemene begraafplaats Geesbrug aan de Coevorderstraatweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, een columbarium en kindergraven.

Coevorderstraatweg
7917 PR Geesbrug
grafstenen Oosterhesselen Algemene begraafplaats Oosterhesselen

Algemene begraafplaats Oosterhesselen

De Algemene begraafplaats Oosterhesselen bevindt zich in het noordwesten van Oosterhesselen aan de Wethouder K Schepersweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, een columbarium en urnengraven.

Wethouder K Schepersweg
7861TD Oosterhesselen
grafsteen Steenwijksmoer RK Begraafplaats Steenwijksmoer

RK Begraafplaats Steenwijksmoer

In de gemeente Coevorden vind u de RK Begraafplaats Steenwijksmoer aan de Hoofdweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en een columbarium.

Hoofdweg
7741PR Steenwijksmoer
grafmonument Zweeloo Algemene Begraafplaats Zweeloo

Algemene Begraafplaats Zweeloo

De Algemene Begraafplaats Zweeloo bevindt zich in het zuidoosten van Zweeloo aan de Zwartakkersweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, urnengraven en een columbarium.

Zwartakkersweg
7851 AM Zweeloo

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Emmen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Emmen. Op minder dan 20 minuten rijden van Coevorden.

Cuperus Gedenken Emmen
Vasco Da Gamastraat 10a
7825 VJ Emmen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Coevorden?

Grafstenen Coevorden van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Coevorden van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Coevorden van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Coevorden

7 begraafplaatsen

Meer dan 660 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Emmen?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Coevorden

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Coevorden maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.