close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Capelle aan den IJssel en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Capelle aan den IJssel

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Capelle aan den IJssel of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Capelle aan den IJssel en omgeving, zoals in Capelle aan den IJssel en Capelle aan den Yssel;Capelle a/d Ijssel;Capelle a/d Yssel.

Grafsteen kopen in de buurt van Capelle aan den IJssel

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Capelle aan den IJssel en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 20 minuten rijden van Capelle aan den IJssel.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Capelle aan den IJssel Schollevaar

Schollevaar Capelle aan den IJssel

De begraafplaats Schollevaar bevindt zich in het noordoosten van Capelle aan den IJssel aan de Burgemeester Schalijlaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. algemene graven, kindergraven en urnengraven.

Burgemeester Schalijlaan
2908 LS Capelle aan den IJssel

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 20 minuten rijden van Capelle aan den IJssel.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Capelle aan den IJssel?

Grafstenen Capelle aan den IJssel van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Capelle aan den IJssel van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Capelle aan den IJssel van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Capelle aan den IJssel

1 begraafplaats

Meer dan 80 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Capelle aan den IJssel?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Capelle aan den IJssel

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Capelle aan den IJssel maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.