close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Buren en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Buren

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Buren of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Buren en omgeving, zoals in Asch, Beusichem, Buren, Buurmalsen, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Lienden, Maurik, Ommeren, Ravenswaaij, Ravenswaay, Rijswijk, Ryswijk, Zoelen en Zoelmond.

Grafsteen kopen in de buurt van Buren

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Buren en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Culemborg. Op minder dan 15 minuten rijden van Buren.

Inspiratiewinkel Culemborg Bekijk de collectie
grafstenen Asch NH Asch (gemeente Buren)

NH Asch (gemeente Buren)

In het noordwesten van Asch vindt u aan de Kerkpad de begraafplaats NH Asch (gemeente Buren). Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kerkpad
4115 RS Asch
grafsteen Beusichem Algemene Begraafplaats Beusichem (gemeente Buren)

Algemene Begraafplaats Beusichem (gemeente Buren)

In de gemeente Buren vind u de Algemene Begraafplaats Beusichem (gemeente Buren) aan de Beneden Molenweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en kindergraven.

Beneden Molenweg
4112NS Beusichem
grafmonument Buren Oude Algemene Begraafplaats Buren

Oude Algemene Begraafplaats Buren

De Oude Algemene Begraafplaats Buren is gelegen in het noordwesten van Buren aan de Plantsoen. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Plantsoen
4116CB Buren
grafmonumenten Buren RK Begraafplaats (gemeente Buren)

RK Begraafplaats (gemeente Buren)

De RK Begraafplaats (gemeente Buren) is gelegen in het zuidwesten van Buren aan de Hennisdijk. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Hennisdijk
4116RK Buren
grafstenen Eck en Wiel Algemene Begraafplaats Eck en Wiel (gemeente Buren)

Algemene Begraafplaats Eck en Wiel (gemeente Buren)

De Algemene Begraafplaats Eck en Wiel (gemeente Buren) bevindt zich in het zuidwesten van Eck en Wiel aan de Vlissingsestraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: een columbarium, particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Vlissingsestraat
4024 JL Eck en Wiel
grafsteen Erichem NH Begraafplaats Erichem (gemeente Buren)

NH Begraafplaats Erichem (gemeente Buren)

De NH Begraafplaats Erichem (gemeente Buren) bevindt zich in het noordoosten van Erichem aan de Hoge Kornseweg. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Hoge Kornseweg
4117 Erichem
grafmonument Ingen Algemene Begraafplaats Ingen (gemeente Buren)

Algemene Begraafplaats Ingen (gemeente Buren)

De Algemene Begraafplaats Ingen (gemeente Buren) is gelegen in het zuidwesten van Ingen aan de De Brenk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. algemene graven, particuliere graven en kindergraven.

De Brenk
4031 JL Ingen
grafmonumenten Lienden Algemene Begraafplaats Lienden (gemeente Buren)

Algemene Begraafplaats Lienden (gemeente Buren)

In de gemeente Buren vind u de Algemene Begraafplaats Lienden (gemeente Buren) aan de Haagsestraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Haagsestraat
4033 Lienden
grafstenen Lienden Algemene Oude begraafplaats Lienden (gemeente Buren)

Algemene Oude begraafplaats Lienden (gemeente Buren)

De Algemene Oude begraafplaats Lienden (gemeente Buren) bevindt zich in het noordoosten van Lienden aan de Oudsmidsestraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Oudsmidsestraat
4033 AX Lienden
grafsteen Maurik Algemene begraafplaats Maurik (gemeente Buren)

Algemene begraafplaats Maurik (gemeente Buren)

In het noordoosten van Maurik vindt u aan de Homoetsestraat de Algemene begraafplaats Maurik (gemeente Buren). Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Homoetsestraat
4021 HH Maurik
grafmonument Maurik RK Begraafplaats Maurik (gemeente Buren)

RK Begraafplaats Maurik (gemeente Buren)

De RK Begraafplaats Maurik (gemeente Buren) is gelegen in het noordoosten van Maurik aan de Buitenweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Buitenweg
4021 BD Maurik
grafmonumenten Ommeren NH Begraafplaats Ommeren (gemeente Buren)

NH Begraafplaats Ommeren (gemeente Buren)

De NH Begraafplaats Ommeren (gemeente Buren) bevindt zich in het noordoosten van Ommeren aan de Kerkstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kerkstraat
4032 NG Ommeren
grafstenen Ravenswaaij Algemene Begraafplaats Ravenswaaij (gemeente Buren)

Algemene Begraafplaats Ravenswaaij (gemeente Buren)

In de gemeente Buren vind u de Algemene Begraafplaats Ravenswaaij (gemeente Buren) aan de Donkerstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Donkerstraat
4119LZ Ravenswaaij
grafsteen Ravenswaaij NH Begraafplaats Nicolaaskerk (gemeente Buren)

NH Begraafplaats Nicolaaskerk (gemeente Buren) Ravenswaaij

De NH Begraafplaats Nicolaaskerk (gemeente Buren) bevindt zich in het noordoosten van Ravenswaaij aan de Lekbandijk. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Lekbandijk
4119 RA Ravenswaaij
grafmonument Zoelen Algemene begraafplaats Zoelen/Kerk-Avezaath (gemeente Buren)

Algemene begraafplaats Zoelen/Kerk-Avezaath (gemeente Buren)

De Algemene begraafplaats Zoelen/Kerk-Avezaath (gemeente Buren) is gelegen in het zuidwesten van Zoelen aan de Beemdsestraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven, kindergraven en particuliere graven.

Beemdsestraat
4011 BV Zoelen
grafmonumenten Zoelen NH begraafplaats Stefanuskerk Zoelen (gemeente Buren)

NH begraafplaats Stefanuskerk Zoelen (gemeente Buren)

In het zuidwesten van Zoelen vindt u aan de Kerkstraat de NH begraafplaats Stefanuskerk Zoelen (gemeente Buren). Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kerkstraat
4011 EM Zoelen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Culemborg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Culemborg. Op minder dan 15 minuten rijden van Buren.

Cuperus Gedenken Culemborg
Staalweg 15B
4104 AS Culemborg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Buren?

Grafstenen Buren van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Buren van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Buren van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Buren

16 begraafplaatsen

Meer dan 50 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Culemborg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Buren

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Buren maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.