close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Bunschoten en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Bunschoten

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Bunschoten of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Bunschoten en omgeving, zoals in Bunschoten Spakenburg;Bunschoten, Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk en Eemdyk.

Grafsteen kopen in de buurt van Bunschoten

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Bunschoten en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Barneveld. Op minder dan 25 minuten rijden van Bunschoten.

Inspiratiewinkel Barneveld Bekijk de collectie
grafstenen Bunschoten-Spakenburg De Akker

De Akker Bunschoten-Spakenburg

In het noordoosten van Bunschoten-Spakenburg vindt u aan de De Akkerweg de begraafplaats De Akker. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

De Akkerweg
3751 LV Bunschoten-Spakenburg
grafsteen Bunschoten-Spakenburg Gemeentelijke begraafplaats Memento Mori

Gemeentelijke begraafplaats Memento Mori Bunschoten-Spakenburg

De Gemeentelijke begraafplaats Memento Mori bevindt zich in het zuidwesten van Bunschoten-Spakenburg aan de Bikkersweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Bikkersweg
3752WV Bunschoten-Spakenburg

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Barneveld

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Barneveld. Op minder dan 25 minuten rijden van Bunschoten.

Cuperus Gedenken Barneveld
Torenplein 37
3772 CX Barneveld

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Bunschoten?

Grafstenen Bunschoten van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Bunschoten van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Bunschoten van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Bunschoten

2 begraafplaatsen

Meer dan 140 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Bunschoten?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Barneveld?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bunschoten

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bunschoten maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.