close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Bunnik en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Bunnik

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Bunnik of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Bunnik en omgeving, zoals in Bunnik, Odijk en Werkhoven.

Grafsteen kopen in de buurt van Bunnik

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Bunnik en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Culemborg. Op minder dan 30 minuten rijden van Bunnik.

Inspiratiewinkel Culemborg Bekijk de collectie
grafstenen Bunnik Algemene begraafplaats Bunnik

Algemene begraafplaats Bunnik

In het noordwesten van Bunnik vindt u aan de Provincialeweg de Algemene begraafplaats Bunnik. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Provincialeweg
3981AR Bunnik
grafsteen Bunnik Sint Barbara

Sint Barbara Bunnik

De begraafplaats Sint Barbara bevindt zich in het zuidoosten van Bunnik aan de Stationsweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Stationsweg
3981 AD Bunnik
grafmonument Odijk Algemene Begraafplaats Odijk

Algemene Begraafplaats Odijk

In de gemeente Bunnik vind u de Algemene Begraafplaats Odijk aan de Singel. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan een columbarium, urnengraven, kindergraven en particuliere graven.

Singel
3984 NZ Odijk
grafmonumenten Odijk Protestantse Begraafplaats Odijk

Protestantse Begraafplaats Odijk

In het zuidoosten van Odijk vindt u aan de Zeisterweg de Protestantse Begraafplaats Odijk. Het betreft hier een Protestantse begraafplaats

Zeisterweg
3984 NL Odijk
grafstenen Werkhoven Protestantse Begraafplaats Werkhoven

Protestantse Begraafplaats Werkhoven

In het zuidoosten van Werkhoven vindt u aan de Leemkolkweg de Protestantse Begraafplaats Werkhoven. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats

Leemkolkweg
3985 SL Werkhoven
grafsteen Werkhoven Rooms Katholieke Begraafplaats Werkhoven

Rooms Katholieke Begraafplaats Werkhoven

De Rooms Katholieke Begraafplaats Werkhoven bevindt zich in het noordoosten van Werkhoven aan de Herenstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Herenstraat
3985 RP Werkhoven

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Culemborg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Culemborg. Op minder dan 30 minuten rijden van Bunnik.

Cuperus Gedenken Culemborg
Staalweg 15B
4104 AS Culemborg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Bunnik?

Grafstenen Bunnik van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Bunnik van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Bunnik van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Bunnik

6 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Bunnik?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Culemborg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bunnik

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bunnik maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.