close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Brunssum en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Brunssum

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Brunssum of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Brunssum en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Brunssum

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Brunssum, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Brunssum Brunssum (Merkelbeekerstraat/Heufstraat)

Brunssum (Merkelbeekerstraat/Heufstraat)

In de gemeente Brunssum vind u de begraafplaats Brunssum (Merkelbeekerstraat/Heufstraat) aan de Heufstraat. Dit is een algemene begraafplaats.

Heufstraat
6441 TX Brunssum
grafsteen Brunssum R.K. Begraafplaats H. Vincentius Rumpen

R.K. Begraafplaats H. Vincentius Rumpen Brunssum

De R.K. Begraafplaats H. Vincentius Rumpen is gelegen in het zuidoosten van Brunssum aan de Prins Hendriklaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Prins Hendriklaan
6443AE Brunssum
grafmonument Brunssum RK. Begraafplaats St. Barbara

RK. Begraafplaats St. Barbara Brunssum

In de gemeente Brunssum vind u de RK. Begraafplaats St. Barbara aan de Schildstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Schildstraat
6444 XM Brunssum

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 85 minuten rijden van Brunssum.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Brunssum?

Grafstenen Brunssum van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Brunssum van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Brunssum van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Brunssum

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Brunssum?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Brunssum

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Brunssum maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.