close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Brummen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Brummen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Brummen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Brummen en omgeving, zoals in Brummen, Eerbeek, Empe, Hall, Leuvenheim en Tonden.

Grafsteen kopen in de buurt van Brummen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Brummen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Apeldoorn. Op minder dan 35 minuten rijden van Brummen.

Inspiratiewinkel Apeldoorn Bekijk de collectie
grafstenen Brummen Begraafplaats Brummen

Begraafplaats Brummen

In de gemeente Brummen vind u de Begraafplaats Brummen aan de Prinses Irenelaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn een columbarium, particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Prinses Irenelaan
6971 GK Brummen
grafsteen Brummen Rooms Katholiek Kerkhof Sint Andreas

Rooms Katholiek Kerkhof Sint Andreas Brummen

In het zuidwesten van Brummen vindt u aan de Oude Eerbeekseweg de begraafplaats Rooms Katholiek Kerkhof Sint Andreas. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Oude Eerbeekseweg
6971BL Brummen
grafmonument Eerbeek Begraafplaats Eerbeek

Begraafplaats Eerbeek

De Begraafplaats Eerbeek bevindt zich in het zuidoosten van Eerbeek aan de Coldenhovenseweg. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: urnengraven en particuliere graven.

Coldenhovenseweg
6961EC Eerbeek
grafmonumenten Hall Begraafplaats Hall (gem. Brummen)

Begraafplaats Hall (gem. Brummen)

De Begraafplaats Hall (gem. Brummen) is gelegen in het zuidwesten van Hall aan de Hallseweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Hallseweg
6964 AM Hall

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Apeldoorn

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Apeldoorn. Op minder dan 35 minuten rijden van Brummen.

Cuperus Gedenken Apeldoorn
Stadskade 460
7311 XZ Apeldoorn

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Brummen?

Grafstenen Brummen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Brummen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Brummen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Brummen

4 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Brummen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Apeldoorn?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Brummen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Brummen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.