close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Boxtel en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Boxtel

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Boxtel of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Boxtel en omgeving, zoals in Boxtel en Liempde.

Grafsteen kopen in de buurt van Boxtel

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Boxtel en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 30 minuten rijden van Boxtel.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Boxtel Kerkhof Rooms Katholieke Kerk Lennisheuvel

Kerkhof Rooms Katholieke Kerk Lennisheuvel Boxtel

De begraafplaats Kerkhof Rooms Katholieke Kerk Lennisheuvel is gelegen in het zuidwesten van Boxtel aan de Lennisheuvel. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Lennisheuvel
5281 LG Boxtel
grafsteen Boxtel Munsel

Munsel Boxtel

De begraafplaats Munsel bevindt zich in het noordoosten van Boxtel aan de Kastanjelaan. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Kastanjelaan
5283 WE Boxtel
grafmonument Boxtel Nederlands Hervormd Begraafplaats Boxtel

Nederlands Hervormd Begraafplaats Boxtel

In het noordwesten van Boxtel vindt u aan de Ronduutje de Nederlands Hervormd Begraafplaats Boxtel. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Ronduutje
5282PX Boxtel
grafmonumenten Boxtel RK Heilig-Hartkerkhof, Baroniestraat 24 te Boxtel

RK Heilig-Hartkerkhof, Baroniestraat 24 te Boxtel

In de gemeente Boxtel vind u de begraafplaats RK Heilig-Hartkerkhof, Baroniestraat 24 te Boxtel aan de Baroniestraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Baroniestraat
5281 JB Boxtel
grafstenen Boxtel St. Petruskerkhof

St. Petruskerkhof Boxtel

De begraafplaats St. Petruskerkhof bevindt zich in het noordoosten van Boxtel aan de Oude Kerkstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Oude Kerkstraat
5281BA Boxtel
grafsteen Liempde Rooms Katholieke Begraafplaats Liempde

Rooms Katholieke Begraafplaats Liempde

De Rooms Katholieke Begraafplaats Liempde bevindt zich in het noordoosten van Liempde aan de Dorpsstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Dorpsstraat
5298 CB Liempde

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 30 minuten rijden van Boxtel.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Boxtel?

Grafstenen Boxtel van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Boxtel van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Boxtel van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Boxtel

6 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Boxtel?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Boxtel

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Boxtel maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.