close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Borsele en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Borsele

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Borsele of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Borsele en omgeving, zoals in 's-Gravenpolder, 's-Heer Abtskerke, 's-Heerenhoek, Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Ellewoutsdyk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande en Ovezande.

Grafsteen kopen in de buurt van Borsele

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Borsele, bent u van harte welkom in onze winkel in Rotterdam.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen 's-Heer Abtskerke Begraafplaats Sinoutskerke

Begraafplaats Sinoutskerke 's-Heer Abtskerke

In het noordwesten van 's-Heer Abtskerke vindt u aan de Sinoutskerke de Begraafplaats Sinoutskerke. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Sinoutskerke
4444RT 's-Heer Abtskerke
grafsteen 's-Heerenhoek Begraafplaats St. Willibrord kerk

Begraafplaats St. Willibrord kerk 's-Heerenhoek

De Begraafplaats St. Willibrord kerk is gelegen in het noordwesten van 's-Heerenhoek aan de Deken Holtkampstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Deken Holtkampstraat
4453 AH 's-Heerenhoek
grafmonument Heinkenszand Algemene Begraafplaats Heinkenszand

Algemene Begraafplaats Heinkenszand

In het noordwesten van Heinkenszand vindt u aan de Noordlandseweg de Algemene Begraafplaats Heinkenszand. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Noordlandseweg
- Heinkenszand
grafmonumenten Heinkenszand Rooms Katholieke Begraafplaats Heinkenszand

Rooms Katholieke Begraafplaats Heinkenszand

De Rooms Katholieke Begraafplaats Heinkenszand is gelegen in het noordoosten van Heinkenszand aan de Kerkdreef. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en kindergraven.

Kerkdreef
4451AD Heinkenszand
grafstenen Heinkenszand Rooms Katholieke Begraafplaats Heinkenszand

Rooms Katholieke Begraafplaats Heinkenszand

In de gemeente Borsele vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Heinkenszand aan de Kerkdreef. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Kerkdreef
4451 AD Heinkenszand

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 85 minuten rijden van Borsele.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Borsele?

Grafstenen Borsele van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Borsele van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Borsele van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Borsele

5 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Borsele?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Borsele

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Borsele maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.