close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Borger-Odoorn en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Borger-Odoorn

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Borger-Odoorn of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Borger-Odoorn en omgeving, zoals in 1e Exloërmond, 2e Exloërmond, 2e Valthermond, Borger, Bronneger, Bronnegerveen, Buinen, Buinerveen, Drouwen, Drouwenermond, Drouwenerveen, Eerste Exloërmond, Ees, Eesergroen, Eeserveen, Eeserveen Borger, Ellertshaar, Exloërveen, Exloerveen, Exloo, Klijndijk, Nieuw Buinen, Nieuw-Buinen, Odoorn, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthe, Valthermond, Westdorp en Zandberg.

Grafsteen kopen in de buurt van Borger-Odoorn

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Borger-Odoorn en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Emmen. Op minder dan 25 minuten rijden van Borger-Odoorn.

Inspiratiewinkel Emmen Bekijk de collectie
grafstenen 2e Exloërmond Begraafplaats 2e Exloërmond

Begraafplaats 2e Exloërmond

De Begraafplaats 2e Exloërmond bevindt zich in het noordoosten van 2e Exloërmond aan de Kerkhoflaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Kerkhoflaan
9571 CS 2e Exloërmond
grafsteen Borger Algemene Begraafplaats Borger

Algemene Begraafplaats Borger

In het zuidoosten van Borger vindt u aan de Westdorperstraat de Algemene Begraafplaats Borger. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

Westdorperstraat
9531BH Borger
grafmonument Drouwenerveen Begraafplaats Drouwenerveen

Begraafplaats Drouwenerveen

De Begraafplaats Drouwenerveen is gelegen in het zuidoosten van Drouwenerveen aan de Verbindingsweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Verbindingsweg
9525 TH Drouwenerveen
grafmonumenten Nieuw-Buinen Algemene Begraafplaats Nieuw-Buinen 32

Algemene Begraafplaats Nieuw-Buinen 32

De Algemene Begraafplaats Nieuw-Buinen 32 is gelegen in het zuidwesten van Nieuw-Buinen aan de Kerklaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Kerklaan
9521 CB Nieuw-Buinen
grafstenen Nieuw-Buinen Begraafplaats Nieuw-Buinen 42

Begraafplaats Nieuw-Buinen 42

De Begraafplaats Nieuw-Buinen 42 bevindt zich in het zuidwesten van Nieuw-Buinen aan de Zuiderdiep. Dit is een algemene begraafplaats

Zuiderdiep
9521 AH Nieuw-Buinen
grafsteen Odoorn Begraafplaats Odoorn

Begraafplaats Odoorn

In de gemeente Borger-Odoorn vind u de Begraafplaats Odoorn aan de Schaapstreek. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Schaapstreek
7873TG Odoorn
grafmonument Valthe Algemene Begraafplaats Valthe

Algemene Begraafplaats Valthe

In de gemeente Borger-Odoorn vind u de Algemene Begraafplaats Valthe aan de Odoornerweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Odoornerweg
7872 PA Valthe
grafmonumenten Valthermond Begraafplaats Valthermond West

Begraafplaats Valthermond West

De Begraafplaats Valthermond West is gelegen in het zuidwesten van Valthermond aan de Vrijheidslaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven en particuliere graven.

Vrijheidslaan
7876 GL Valthermond
grafstenen Zandberg RK Begraafplaats Zandberg

RK Begraafplaats Zandberg

De RK Begraafplaats Zandberg bevindt zich in het noordwesten van Zandberg aan de Kerklaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Kerklaan
9564 PA Zandberg

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Emmen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Emmen. Op minder dan 25 minuten rijden van Borger-Odoorn.

Cuperus Gedenken Emmen
Vasco Da Gamastraat 10a
7825 VJ Emmen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Borger-Odoorn?

Grafstenen Borger-Odoorn van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Borger-Odoorn van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Borger-Odoorn van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Borger-Odoorn

9 begraafplaatsen

Meer dan 200 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Borger-Odoorn?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Emmen?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Borger-Odoorn

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Borger-Odoorn maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.