close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Best en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Best

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Best of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Best en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Best

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Best en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 30 minuten rijden van Best.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Best Begraafplaats St. Odulphus

Begraafplaats St. Odulphus Best

De Begraafplaats St. Odulphus is gelegen in het noordoosten van Best aan de Hoofdstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Hoofdstraat
5683 AC Best
grafsteen Best Dierenbegraafplaats de Wilgenhof

Dierenbegraafplaats de Wilgenhof Best

De Dierenbegraafplaats de Wilgenhof bevindt zich in het noordwesten van Best aan de Huiskenshoek. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Huiskenshoek
5684 LP Best
grafmonument Best Rooms-katholieke begraafplaats parochie H. Antonius

Rooms-katholieke begraafplaats parochie H. Antonius Best

De Rooms-katholieke begraafplaats parochie H. Antonius is gelegen in het zuidoosten van Best aan de Wilhelminaplein. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Wilhelminaplein
5684 VP Best

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 30 minuten rijden van Best.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Best?

Grafstenen Best van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Best van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Best van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Best

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Best?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Best

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Best maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.