close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Bernheze en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Bernheze

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Bernheze of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Bernheze en omgeving, zoals in Heesch, Heeswijk-Dinther, Heeswyk Dinther, Loosbroek, Nistelrode, Vinkel en Vorstenbosch.

Grafsteen kopen in de buurt van Bernheze

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Bernheze en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 40 minuten rijden van Bernheze.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Heesch Petrus Emmaus Parochie

Petrus Emmaus Parochie Heesch

In de gemeente Bernheze vind u de begraafplaats Petrus Emmaus Parochie aan de Kerkstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkstraat
5384 KB Heesch
grafsteen Heeswijk-Dinther Parochie Sint Servatius te Heeswijk-Dinther

Parochie Sint Servatius te Heeswijk-Dinther

In de gemeente Bernheze vind u de begraafplaats Parochie Sint Servatius te Heeswijk-Dinther aan de Sint Servatiusstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: kindergraven en particuliere graven

Sint Servatiusstraat
5473 GA Heeswijk-Dinther
grafmonument Heeswijk-Dinther Rooms Katholieke Begraafplaats van de H. Williborduskerk te Heeswijk-Dinther

Rooms Katholieke Begraafplaats van de H. Williborduskerk te Heeswijk-Dinther

De Rooms Katholieke Begraafplaats van de H. Williborduskerk te Heeswijk-Dinther is gelegen in het zuidwesten van Heeswijk-Dinther aan de Hoofdstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven

Hoofdstraat
5473 AS Heeswijk-Dinther
grafmonumenten Loosbroek Rooms-katholieke begraafplaats Loosbroek

Rooms-katholieke begraafplaats Loosbroek

De Rooms-katholieke begraafplaats Loosbroek is gelegen in het noordwesten van Loosbroek aan de Dorpsstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Dorpsstraat
5472PJ Loosbroek
grafstenen Nistelrode Begraafplaats Loo, Nistelrode

Begraafplaats Loo, Nistelrode

In het noordoosten van Nistelrode vindt u aan de Loo de Begraafplaats Loo, Nistelrode. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Loo
5388 SB Nistelrode
grafsteen Vorstenbosch RK Begraafplaats

RK Begraafplaats Vorstenbosch

In de gemeente Bernheze vind u de RK Begraafplaats aan de Kapelstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Kapelstraat
5476KV Vorstenbosch

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 40 minuten rijden van Bernheze.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Bernheze?

Grafstenen Bernheze van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Bernheze van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Bernheze van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Bernheze

6 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Bernheze?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bernheze

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bernheze maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.