close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Berkelland en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Berkelland

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Berkelland of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Berkelland en omgeving, zoals in Beltrum, Borculo, Eibergen, Geesteren, Gelselaar, Haarlo, Neede, Rekken, Rietmolen en Ruurlo.

Grafsteen kopen in de buurt van Berkelland

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Berkelland, bent u van harte welkom in onze winkel in Apeldoorn.

Inspiratiewinkel Apeldoorn Bekijk de collectie
grafstenen Beltrum St. Paulusparochie

St. Paulusparochie Beltrum

In het noordwesten van Beltrum vindt u aan de Achterom de begraafplaats St. Paulusparochie. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven

Achterom
7156 ME Beltrum
grafsteen Borculo Borculo

Borculo

In de gemeente Berkelland vind u de begraafplaats Borculo aan de Steenstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Steenstraat
7271 BP Borculo
grafmonument Eibergen Algemene Begraafplaats Eibergen

Algemene Begraafplaats Eibergen

In de gemeente Berkelland vind u de Algemene Begraafplaats Eibergen aan de Haaksbergseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Haaksbergseweg
7151 Eibergen
grafmonumenten Eibergen Mattheusparochie

Mattheusparochie Eibergen

In de gemeente Berkelland vind u de begraafplaats Mattheusparochie aan de Borculoseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Borculoseweg
7151MP Eibergen
grafstenen Geesteren Geesteren"Oude Diepenheimseweg"

Geesteren"Oude Diepenheimseweg"

De begraafplaats Geesteren"Oude Diepenheimseweg" bevindt zich in het zuidoosten van Geesteren aan de Oude Diepenheimseweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Oude Diepenheimseweg
7274 AB Geesteren
grafsteen Geesteren Sprakelberg (let op, is een andere bgp dan Geesteren algemeen)

Sprakelberg (let op, is een andere bgp dan Geesteren algemeen)

In de gemeente Berkelland vind u de begraafplaats Sprakelberg (let op, is een andere bgp dan Geesteren algemeen) aan de Oude Diepenheimseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Oude Diepenheimseweg
7274AB Geesteren
grafmonument Haarlo Haarlo

Haarlo

In het zuidoosten van Haarlo vindt u aan de Wolinkweg de begraafplaats Haarlo. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Wolinkweg
7273 SL Haarlo
grafmonumenten Neede Drostenkamp

Drostenkamp Neede

In het noordwesten van Neede vindt u aan de Bergweg de begraafplaats Drostenkamp. Dit is een algemene begraafplaats

Bergweg
7161 PN Neede
grafstenen Neede St. Paulusparochie

St. Paulusparochie Neede

De begraafplaats St. Paulusparochie is gelegen in het noordoosten van Neede aan de Hontjerweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Hontjerweg
7161PR Neede
grafsteen Rekken St. Paulusparochie

St. Paulusparochie Rekken

De begraafplaats St. Paulusparochie is gelegen in het zuidwesten van Rekken aan de Rekkenseweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven

Rekkenseweg
7157AC Rekken
grafmonument Rietmolen St. Paulusparochie

St. Paulusparochie Rietmolen

In het zuidoosten van Rietmolen vindt u aan de Past. C.M. van Everdingenstraat de begraafplaats St. Paulusparochie. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Past. C.M. van Everdingenstraat
7165 AK Rietmolen
grafmonumenten Ruurlo Algemene begraafplaats Ruurlo

Algemene begraafplaats Ruurlo

De Algemene begraafplaats Ruurlo is gelegen in het noordoosten van Ruurlo aan de Borculoseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Borculoseweg
7261NK Ruurlo
grafstenen Ruurlo Rooms Katholieke Begraafplaats Ruurlo

Rooms Katholieke Begraafplaats Ruurlo

In de gemeente Berkelland vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Ruurlo aan de Groenloseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven

Groenloseweg
7261AM Ruurlo

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Apeldoorn

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Apeldoorn. Op minder dan 50 minuten rijden van Berkelland.

Cuperus Gedenken Apeldoorn
Stadskade 460
7311 XZ Apeldoorn

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Berkelland?

Grafstenen Berkelland van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Berkelland van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Berkelland van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Berkelland

13 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Berkelland?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.

Begraafplaatsen in de omgeving van Berkelland

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Berkelland maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.