close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Berkel-Enschot en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Berkel-Enschot

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Berkel-Enschot of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Berkel-Enschot en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Berkel-Enschot

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Berkel-Enschot en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 10 minuten rijden van Berkel-Enschot.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Berkel-Enschot Berkel parochie St. Willibrordus

Berkel parochie St. Willibrordus Berkel-Enschot

In de gemeente Tilburg vind u de begraafplaats Berkel parochie St. Willibrordus aan de Dom S. Dubuissonstraat. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Dom S. Dubuissonstraat
5056 HN Berkel-Enschot
grafsteen Berkel-Enschot RK begraafplaats Enschot

RK begraafplaats Enschot Berkel-Enschot

De RK begraafplaats Enschot bevindt zich in het zuidwesten van Berkel-Enschot aan de Torenpad. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Torenpad
5056 SE Berkel-Enschot

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Berkel-Enschot

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Berkel-Enschot. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Tilburg.

vakkundig grafmonument plaatsen in Berkel-Enschot

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Berkel-Enschot

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 10 minuten rijden van Berkel-Enschot.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Tilburg.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Berkel-Enschot?

Grafstenen Berkel-Enschot van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Berkel-Enschot van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Berkel-Enschot van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Berkel-Enschot

2 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Berkel-Enschot

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Berkel-Enschot maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.