close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Berkel en Rodenrijs en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Berkel en Rodenrijs

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Berkel en Rodenrijs of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Berkel en Rodenrijs en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Berkel en Rodenrijs

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Berkel en Rodenrijs en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 15 minuten rijden van Berkel en Rodenrijs.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Berkel en Rodenrijs Begraafplaats Berkel en Rodenrijs (gemeente Lansingerland)

Begraafplaats Berkel en Rodenrijs (gemeente Lansingerland)

De Begraafplaats Berkel en Rodenrijs (gemeente Lansingerland) bevindt zich in het zuidoosten van Berkel en Rodenrijs aan de Dominee van Koetsveldstraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, kindergraven, urnengraven en algemene graven.

Dominee van Koetsveldstraat
2651 CZ Berkel en Rodenrijs
grafsteen Berkel en Rodenrijs Hervormde begraafplaats Berkel en Rodenrijs

Hervormde begraafplaats Berkel en Rodenrijs

De Hervormde begraafplaats Berkel en Rodenrijs bevindt zich in het zuidoosten van Berkel en Rodenrijs aan de Kerksingel. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven en particuliere graven.

Kerksingel
2651CC Berkel en Rodenrijs
grafmonument Berkel en Rodenrijs Rooms Katholieke Begraafplaats Berkel en Rodenrijs

Rooms Katholieke Begraafplaats Berkel en Rodenrijs

De Rooms Katholieke Begraafplaats Berkel en Rodenrijs is gelegen in het noordoosten van Berkel en Rodenrijs aan de Noordeindseweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven en algemene graven.

Noordeindseweg
2651 CX Berkel en Rodenrijs

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Berkel en Rodenrijs

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Berkel en Rodenrijs. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Rotterdam.

vakkundig grafmonument plaatsen in Berkel en Rodenrijs

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Berkel en Rodenrijs

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 15 minuten rijden van Berkel en Rodenrijs.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Rotterdam.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Berkel en Rodenrijs?

Grafstenen Berkel en Rodenrijs van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Berkel en Rodenrijs van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Berkel en Rodenrijs van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Berkel en Rodenrijs

3 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Berkel en Rodenrijs?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Rotterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Berkel en Rodenrijs

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Berkel en Rodenrijs maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.