close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Bergen op Zoom en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Bergen op Zoom

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Bergen op Zoom of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Bergen op Zoom en omgeving, zoals in Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat.

Grafsteen kopen in de buurt van Bergen op Zoom

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Bergen op Zoom, bent u van harte welkom in onze winkel in Rotterdam.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Bergen op Zoom Algemene Begraafplaats Bergen op Zoom

Algemene Begraafplaats Bergen op Zoom

De Algemene Begraafplaats Bergen op Zoom bevindt zich in het noordoosten van Bergen op Zoom aan de Holleweg. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven, urnengraven, particuliere graven en kindergraven.

Holleweg
4623 RC Bergen op Zoom
grafsteen Bergen op Zoom Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

In het noordoosten van Bergen op Zoom vindt u aan de Marconilaan de begraafplaats Bergen op Zoom. Het betreft hier een Protestantse begraafplaats

Marconilaan
4622 RD Bergen op Zoom
grafmonument Bergen op Zoom Crematorium Zoomstede

Crematorium Zoomstede Bergen op Zoom

In het noordoosten van Bergen op Zoom vindt u aan de Mastendreef de Crematorium Zoomstede. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Mastendreef
4623 RE Bergen op Zoom
grafmonumenten Bergen op Zoom Rooms Katholieke Begraafplaats Bergen op Zoom

Rooms Katholieke Begraafplaats Bergen op Zoom

In de gemeente Bergen op Zoom vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Bergen op Zoom aan de Mastendreef. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

Mastendreef
4623 RE Bergen op Zoom
grafstenen Halsteren Vrederust (Stichting GGZ)

Vrederust (Stichting GGZ) Halsteren

In het zuidoosten van Halsteren vindt u aan de Hoofdlaan de begraafplaats Vrederust (Stichting GGZ). Dit is een begraafplaats en/of crematorium

Hoofdlaan
4661 AA Halsteren
grafsteen Lepelstraat Begraafplaats Lepelstraat

Begraafplaats Lepelstraat

In de gemeente Bergen op Zoom vind u de Begraafplaats Lepelstraat aan de Lepelstraatseweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Lepelstraatseweg
4664 RP Lepelstraat

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Rotterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 55 minuten rijden van Bergen op Zoom.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Bergen op Zoom?

Grafstenen Bergen op Zoom van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Bergen op Zoom van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Bergen op Zoom van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Bergen op Zoom

6 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Bergen op Zoom?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bergen op Zoom

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bergen op Zoom maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.