close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Bergen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Bergen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Bergen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Bergen en omgeving, zoals in Afferden, Bergen, Siebengewald, Well en Wellerlooi.

Grafsteen kopen in de buurt van Bergen

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Bergen, bent u van harte welkom in onze winkel in Elst.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Afferden Algemene Begraafplaats Afferden

Algemene Begraafplaats Afferden

In de gemeente Bergen vind u de Algemene Begraafplaats Afferden aan de Kapelstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Kapelstraat
5851 AT Afferden
grafsteen Afferden (Limburg) RK Begraafplaats Afferden-Limburg

RK Begraafplaats Afferden-Limburg Afferden (Limburg)

In de gemeente Bergen vind u de RK Begraafplaats Afferden-Limburg aan de Langstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Langstraat
5851 BA Afferden (Limburg)
grafmonument Bergen Algemene Begraafplaats Nieuw Bergen

Algemene Begraafplaats Nieuw Bergen

De Algemene Begraafplaats Nieuw Bergen is gelegen in het zuidoosten van Bergen aan de Oude Baan. Dit is een algemene begraafplaats

Oude Baan
5854PJ Bergen
grafmonumenten Siebengewald Rooms Katholieke Begraafplaats Siebengewald

Rooms Katholieke Begraafplaats Siebengewald

De Rooms Katholieke Begraafplaats Siebengewald bevindt zich in het noordoosten van Siebengewald aan de Boterdijk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Boterdijk
5853 BW Siebengewald
grafstenen Well Well RK

Well RK

De begraafplaats Well RK bevindt zich in het zuidwesten van Well aan de Kasteellaan. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kasteellaan
5855 AD Well
grafsteen Wellerlooi Begraafplaats Wellerlooi

Begraafplaats Wellerlooi

De Begraafplaats Wellerlooi is gelegen in het noordwesten van Wellerlooi aan de Catharinastraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Catharinastraat
5856 AT Wellerlooi

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 50 minuten rijden van Bergen.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Bergen?

Grafstenen Bergen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Bergen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Bergen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Bergen

6 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bergen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bergen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.