close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Bergeijk en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Bergeijk

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Bergeijk of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Bergeijk en omgeving, zoals in Bergeijk, Bergeyk, Luyksgestel, Riethoven en Westerhoven.

Grafsteen kopen in de buurt van Bergeijk

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Bergeijk en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 45 minuten rijden van Bergeijk.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Bergeijk 't Hof

't Hof Bergeijk

In het noordoosten van Bergeijk vindt u aan de Dokter Rauppstraat de begraafplaats 't Hof. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Dokter Rauppstraat
5571CG Bergeijk
grafsteen Bergeijk Begraafplaats De Bucht

Begraafplaats De Bucht Bergeijk

In het noordoosten van Bergeijk vindt u aan de Bucht de Begraafplaats De Bucht. Het gaat hier om een Protestantse begraafplaats

Bucht
5571 CT Bergeijk
grafmonument Bergeijk Elsenhof Bergeijk

Elsenhof Bergeijk

De begraafplaats Elsenhof Bergeijk bevindt zich in het noordoosten van Bergeijk aan de Elsenhof. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Elsenhof
5571LA Bergeijk
grafmonumenten Riethoven Riethoven

Riethoven

De begraafplaats Riethoven bevindt zich in het zuidoosten van Riethoven aan de Dorpsplein. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Dorpsplein
5561AV Riethoven
grafstenen Westerhoven R.K. begraafplaats Servatiushof

R.K. begraafplaats Servatiushof Westerhoven

De R.K. begraafplaats Servatiushof is gelegen in het zuidwesten van Westerhoven aan de Kerkebochten. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. urnengraven en particuliere graven

Kerkebochten
5563 BD Westerhoven

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 45 minuten rijden van Bergeijk.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Bergeijk?

Grafstenen Bergeijk van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Bergeijk van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Bergeijk van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Bergeijk

5 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Bergeijk?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bergeijk

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bergeijk maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.