close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Berg en Dal en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Berg en Dal

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Berg en Dal of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Berg en Dal en omgeving, zoals in Beek, Berg en Dal, Erlecom, Groesbeek, H. Landstichting, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Millingen aan de Ryn;Millingen a/d Rijn;Millingen a/d Ryn, Ooij, Persingen en Ubbergen.

Grafsteen kopen in de buurt van Berg en Dal

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Berg en Dal en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 25 minuten rijden van Berg en Dal.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Beek Begraafplaats H. Bartholomaeus kerk

Begraafplaats H. Bartholomaeus kerk Beek

De Begraafplaats H. Bartholomaeus kerk bevindt zich in het zuidwesten van Beek aan de De Geest. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

De Geest
6573 DP Beek
grafsteen Beek-Ubbergen Kleine Bartholomeuskerk

Kleine Bartholomeuskerk Beek-Ubbergen

In de gemeente Berg en Dal vind u de begraafplaats Kleine Bartholomeuskerk aan de Nieuwe Holleweg. Het betreft hier een Protestantse begraafplaats.

Nieuwe Holleweg
6573 BR Beek-Ubbergen
grafmonument Beek-Ubbergen Rooms Katholieke Begraafplaats Beek-Ubbergen

Rooms Katholieke Begraafplaats Beek-Ubbergen

De Rooms Katholieke Begraafplaats Beek-Ubbergen is gelegen in het noordoosten van Beek-Ubbergen aan de Kerkberg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkberg
6573DN Beek-Ubbergen
grafmonumenten Berg en Dal Berg en Dal

Berg en Dal

In de gemeente Berg en Dal vind u de begraafplaats Berg en Dal aan de Kerstendalseweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Kerstendalseweg
6571 BM Berg en Dal
grafstenen Groesbeek De Horst

De Horst Groesbeek

De begraafplaats De Horst bevindt zich in het zuidoosten van Groesbeek aan de Ketelstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Ketelstraat
6562 LG Groesbeek
grafsteen Groesbeek Heselenberg

Heselenberg Groesbeek

De begraafplaats Heselenberg is gelegen in het noordwesten van Groesbeek aan de Klaverberg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven en urnengraven

Klaverberg
6561 DD Groesbeek
grafmonument Groesbeek Nederlands Hervormd Begraafplaats Groesbeek

Nederlands Hervormd Begraafplaats Groesbeek

In het noordwesten van Groesbeek vindt u aan de Kerkstraat de Nederlands Hervormd Begraafplaats Groesbeek. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Kerkstraat
6561 CC Groesbeek
grafmonumenten Groesbeek Rooms Katholieke Begraafplaats Groesbeek

Rooms Katholieke Begraafplaats Groesbeek

In het zuidoosten van Groesbeek vindt u aan de Bredeweg de Rooms Katholieke Begraafplaats Groesbeek. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven

Bredeweg
6562 DE Groesbeek
grafstenen Groesbeek Rooms Katholieke Begraafplaats Groesbeek Cosmas en Damianus

Rooms Katholieke Begraafplaats Groesbeek Cosmas en Damianus

De Rooms Katholieke Begraafplaats Groesbeek Cosmas en Damianus bevindt zich in het noordwesten van Groesbeek aan de Kloosterstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kloosterstraat
6562AT Groesbeek
grafsteen Heilig Landstichting Heilig Land Stichting

Heilig Land Stichting Heilig Landstichting

In de gemeente Berg en Dal vind u de begraafplaats Heilig Land Stichting aan de Mgr Suyslaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Mgr Suyslaan
6564 BV Heilig Landstichting
grafmonument Kekerdom RK H. Laurentius

RK H. Laurentius Kekerdom

In de gemeente Berg en Dal vind u de begraafplaats RK H. Laurentius aan de Duffeltdijk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Duffeltdijk
6579 JD Kekerdom
grafmonumenten Leuth Rooms Katholieke Begraafplaats Leuth

Rooms Katholieke Begraafplaats Leuth

De Rooms Katholieke Begraafplaats Leuth is gelegen in het zuidoosten van Leuth aan de Kerkplein. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Kerkplein
6578 AN Leuth
grafstenen Millingen aan de Rijn Millingen aan de Rijn

Millingen aan de Rijn

In het zuidoosten van Millingen aan de Rijn vindt u aan de Vossengraaf de begraafplaats Millingen aan de Rijn. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

Vossengraaf
6566JJ Millingen aan de Rijn
grafsteen Millingen aan de Rijn Rooms Katholieke Begraafplaats Millingen aan de Rijn

Rooms Katholieke Begraafplaats Millingen aan de Rijn

In de gemeente Berg en Dal vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Millingen aan de Rijn aan de Chopinstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Chopinstraat
6566 EA Millingen aan de Rijn

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Berg en Dal

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 25 minuten rijden van Berg en Dal.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Berg en Dal?

Grafstenen Berg en Dal van natuursteen

Grafsteen Berg en Dal

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Berg en Dal van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Berg en Dal van glas

Urnmonument Berg en Dal

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Berg en Dal van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Berg en Dal

14 begraafplaatsen

Meer dan 60 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Berg en Dal?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Berg en Dal

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Berg en Dal maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.