close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Beesel en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Beesel

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Beesel of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Beesel en omgeving, zoals in Beesel en Reuver.

Grafsteen kopen in de buurt van Beesel

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Beesel, bent u van harte welkom in onze winkel in Elst.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Reuver Reuver

Reuver

De begraafplaats Reuver bevindt zich in het noordoosten van Reuver aan de Oude Molenweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Oude Molenweg
5953JH Reuver
grafsteen Reuver RK Begraafplaats Sint Lambertus Kerk Reuver

RK Begraafplaats Sint Lambertus Kerk Reuver

De RK Begraafplaats Sint Lambertus Kerk Reuver is gelegen in het noordwesten van Reuver aan de Karel Doormanlaan. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Karel Doormanlaan
5953 EM Reuver

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 70 minuten rijden van Beesel.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Beesel?

Grafstenen Beesel van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Beesel van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Beesel van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Beesel

2 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Beesel?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Beesel

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Beesel maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.