close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Beek en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Beek

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Beek of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Beek en omgeving, zoals in Baek, Beek, Maastricht-Airport en Spaubeek.

Grafsteen kopen in de buurt van Beek

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Beek, bent u van harte welkom in onze winkel in Tilburg.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Beek Begraafplaats De Nieuwe Hof

Begraafplaats De Nieuwe Hof Beek

De Begraafplaats De Nieuwe Hof bevindt zich in het zuidoosten van Beek aan de Bosserveldlaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Bosserveldlaan
6191 SK Beek
grafsteen Beek Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Neerbeek / Nirbik

Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Neerbeek / Nirbik Beek

In het noordoosten van Beek vindt u aan de Aldenhofstraat de Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Neerbeek / Nirbik. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Aldenhofstraat
6191 GR Beek
grafmonument Beek Sint hubertus

Sint hubertus Beek

De begraafplaats Sint hubertus is gelegen in het zuidoosten van Beek aan de Hubertusstraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Hubertusstraat
6191PB Beek

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 80 minuten rijden van Beek.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Beek?

Grafstenen Beek van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Beek van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Beek van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Beek

3 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Beek?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Beek

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Beek maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.