close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Barneveld en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Barneveld

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Barneveld of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Barneveld en omgeving, zoals in Achterveld, Barneveld, De Glind, Garderen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Kootwyk, Kootwykerbroek, Stroe, Terschuur, Voorthuizen en Zwartebroek.

Grafsteen kopen in de buurt van Barneveld

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken, bent u van harte welkom in onze winkel in Barneveld.

Inspiratiewinkel Barneveld Bekijk de collectie
grafstenen Barneveld Begraafplaats De Plantage

Begraafplaats De Plantage Barneveld

In het zuidwesten van Barneveld vindt u aan de Narcissenstraat de Begraafplaats De Plantage. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan een columbarium, particuliere graven, kindergraven, algemene graven en urnengraven.

Narcissenstraat
3772 JG Barneveld
grafsteen Garderen Craatshof

Craatshof Garderen

De begraafplaats Craatshof bevindt zich in het noordoosten van Garderen aan de Koningsweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Koningsweg
3886KC Garderen
grafmonument Kootwijk Begraafplaats Kootwijk

Begraafplaats Kootwijk

De Begraafplaats Kootwijk is gelegen in het noordoosten van Kootwijk aan de Kerkhofweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Kerkhofweg
3775 KG Kootwijk
grafmonumenten Kootwijkerbroek Veluwegaard

Veluwegaard Kootwijkerbroek

In de gemeente Barneveld vind u de begraafplaats Veluwegaard aan de Veluweweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Veluweweg
3774BN Kootwijkerbroek
grafstenen Voorthuizen Begraafplaats Diepenbosch Voorthuizen

Begraafplaats Diepenbosch Voorthuizen

De Begraafplaats Diepenbosch Voorthuizen bevindt zich in het noordoosten van Voorthuizen aan de Rubensstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Rubensstraat
3781 VL Voorthuizen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Barneveld

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Barneveld. Op minder dan 15 minuten rijden van Barneveld.

Cuperus Gedenken Barneveld
Torenplein 37
3772 CX Barneveld

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Barneveld?

Grafstenen Barneveld van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Barneveld van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Barneveld van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Barneveld

5 begraafplaatsen

Meer dan 80 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Barneveld?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Barneveld

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Barneveld maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.