close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Barger-Compascuum en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Barger-Compascuum

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Barger-Compascuum of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Barger-Compascuum en omgeving.

Advies in de buurt van Barger-Compascuum

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Barger-Compascuum en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Emmen. Op minder dan 15 minuten rijden van Barger-Compascuum.

Inspiratiewinkel Emmen Bekijk de collectie
grafstenen Barger-Compascuum RK Begraafplaats 'De Stikker' 't Olde Compas

RK Begraafplaats 'De Stikker' 't Olde Compas Barger-Compascuum

De RK Begraafplaats 'De Stikker' 't Olde Compas bevindt zich in het noordwesten van Barger-Compascuum aan de De Stikker. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

De Stikker
7884 TR Barger-Compascuum

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Barger-Compascuum

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Barger-Compascuum. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Emmen.

vakkundig grafmonument plaatsen in Barger-Compascuum

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Barger-Compascuum

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Barger-Compascuum

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Emmen. Op minder dan 15 minuten rijden van Barger-Compascuum.

Cuperus Gedenken Emmen
Vasco Da Gamastraat 10a
7825VJ Emmen

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Emmen.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Barger-Compascuum?

Grafstenen Barger-Compascuum van natuursteen

Grafsteen Barger-Compascuum

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Barger-Compascuum van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Barger-Compascuum van glas

Urnmonument Barger-Compascuum

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Barger-Compascuum van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Barger-Compascuum

1 begraafplaats

Meer dan 140 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Emmen?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Barger-Compascuum

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Barger-Compascuum maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.