close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Baarn en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Baarn

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Baarn of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Baarn en omgeving, zoals in Baarn en Lage Vuursche.

Grafsteen kopen in de buurt van Baarn

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Baarn en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Barneveld. Op minder dan 25 minuten rijden van Baarn.

Inspiratiewinkel Barneveld Bekijk de collectie
grafstenen Baarn Algemene Begraafplaats Baarn

Algemene Begraafplaats Baarn

In de gemeente Baarn vind u de Algemene Begraafplaats Baarn aan de Wijkamplaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Wijkamplaan
3742 WP Baarn
grafsteen Baarn Rooms Katholieke kerkhof Baarn

Rooms Katholieke kerkhof Baarn

In de gemeente Baarn vind u de begraafplaats Rooms Katholieke kerkhof Baarn aan de Kerkstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkstraat
3741 AJ Baarn
grafmonument Lage Vuursche Hoge Vuursche

Hoge Vuursche Lage Vuursche

De begraafplaats Hoge Vuursche is gelegen in het zuidwesten van Lage Vuursche aan de Hoge Vuurseweg. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Hoge Vuurseweg
3749 AB Lage Vuursche

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Barneveld

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Barneveld. Op minder dan 25 minuten rijden van Baarn.

Cuperus Gedenken Barneveld
Torenplein 37
3772 CX Barneveld

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Baarn?

Grafstenen Baarn van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Baarn van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Baarn van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Baarn

3 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Baarn?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Barneveld?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Baarn

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Baarn maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.